Criteriul National

5 momente în care o agendă personalizată este cel mai interesant cadou

5 momente în care o agendă personalizată este cel mai interesant cadou
septembrie 15
19:45 2020

Atunci când vrei să faci unele dintre cele mai interesante cadouri pentru cei dragi, ai nevoie doar de agende personalizate. Îţi explicăm care sunt cele mai importante 5 momente în care aceste agende sunt cea mai bună soluţie pentru un cadou reuşit. Pe Absolute Office vei găsi cu siguranţă cele mai bune astfel de produse pe care le poţi combina în cadouri super interesante.

  1. Agende personalizate pentru şeful tău

Alegând agende personalizate vei face un cadou potrivit pentru a fi utilizat la birou. Dacă vrei să faci ceva în plus, poţi combina agenda şi cu un set de pixuri sau alte instrumente de scris personalizate. Poţi personaliza setul cu citate motivaţionale. Tot ce trebuie să faci este să alegi produse de calitate premium şi rezultatele se vor vedea cu siguranţă. Şeful tău va aprecia în mod sigur un astfel de cadou.

  1. Agende personalizate pentru un coleg de birou

Colegul tău de birou sărbătoreşte ceva? Cu siguranţă îi poţi face o bucurie cu agende personalizate de la Absolute Office. Selectează citate motivaţionale sau ceva care să-i aducă aminte de momente amuzante din viaţa voastră de la job, sau din exterior dacă aveţi legături şi în afara serviciului. Cu siguranţă se va simţi apreciat şi îţi va mulţumi pentru un astfel de cadou interesant şi totodată foarte util.

  1. O agendă personalizată pentru cel mai bun prieten

Vrei să-i oferi un cadou celui mai bun prieten? Cu siguranţă vei reuşi să-i faci o surpriză extrem de plăcută cu o agendă personalizată superbă. Tot ce trebuie să faci este să te gândeşti la ceva care să vă trezească amintiri comune şi să găseşti imaginile şi mesajele potrivite. Un astfel de cadou va fi cu siguranţă foarte apreciat mai ales pentru faptul că este ceva făcut din suflet pentru el.

  1. O agendă personalizată pentru un frate sau o soră

Este aniversarea fratelui său surorii tale şi vrei să-i oferi un cadou unic? Tocmai a luat un examen important şi cauţi ceva cu care să îi arăţi că eşti mândru de el? Alege o agendă şi personalizeaz-o! Cu siguranţă va aprecia un astfel de cadou pentru că, pe lângă faptul că a fost special creat pentru el este şi foarte util. Toţi folosim agende şi toţi le găsim rapid o utilitate deci nu ai de ce să îţi faci griji că va rămâne pe fundul unui sertar.

  1. Agende personalizate în campanii publicitare

Agendele personalizate sunt foarte des utilizate pentru campanii publicitare. Aceste agende sunt apreciate mult de public şi vor crea impresia dorită încă de la primul contact. Campaniile cu agende personalizate au una dintre cele mai bune rate de îndeplinire a obiectivelor.

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul