Criteriul National

5 motive pentru a cumpăra inele de logodnă din mediul online

5 motive pentru a cumpăra inele de logodnă din mediul online
iunie 08
08:10 2017

Comanda online nu mai este pentru nimeni, astăzi, un lucru nou. Poți comanda de la un magazin online aproape orice, de la electronice și electrocasnice până la obiecte personalizate hand-made.

Nu în ultimul rând, deși poate puțin se așteaptă la acest lucru, poți comanda online inclusiv un inel de logodnă. Într-adevăr, nu mai este nevoie sa colinzi diverse magazine de profil în căutarea bijuteriei perfecte pentru aleasa inimii tale, ci poți căuta lejer direct de pe telefonul tău mobil sau de pe computerul personal.

De ce să comanzi online un inel de logodnă?

La această întrebare vom încerca să găsim, împreună, răspunsul.

De ce să iei un inel de logodnă din mediul online?

Te gândești, probabil, că un inel de logodnă este mult mai prețios, atât la nivel financiar, cât și la nivel simbolic, decât un aparat de prăjit pâine sau un aspirator, de exemplu.

Și ai dreptate!

Desigur, decizia de a lua un inel de logodnă este profund personală și este strâns legată de subiectivismul și gusturile fiecăruia.

Acest lucru nu face ca achiziționarea lui din mediul online să fie o problemă, totuși.

Iată de ce:

  1. Cumpărând un inel de logodnă din mediul online ai mai multe opțiuni într-un singur loc, nefiind nevoie să străbați drum fizic, care poate consuma timp, energie și bani
  2. Poți vizualiza fiecare inel de logodnă în detaliu, pe aproape orice magazin online de profil. Pe unul dintre ele, de exemplu, e-ring.ro, poți vedea fiecare detaliu important al inelului sau al pietrei prețioase, precum și schimbările de orice natură în timp real. Transparența e 100%, în acest caz
  3. Ai o varietate imensă! Doar la o simplă căutare a cuvântului „inel de logodnă” pe Google, vei găsi zeci de site-uri de profil. Fiecare dintre acestea, la rândul lor, îți pot pune la dispoziție sute de tipuri de inele de logodnă, pe care le poți analiza în detaliu
  4. Ai parte de caracteristici importante detaliate, specifice fiecărui inel, chiar explicate, precum în cazul magazinului online e-ring.ro. Toate informațiile îți sunt la îndemână pentru a putea face atât o alegere bazată pe vizual, dar și pe informații clare
  5. Poți adresa întrebări specifice, utilizând sistemul de chat al website-ului, în cazul în care acesta există. Pe e-ring.ro îl vei găsi în colțul din dreapta jos. Vei avea, astfel, și caracteristică specifică magazinelor fizice: o părere obiectivă a unui specialist

Acestea sunt doar 5 motive din multe altele avantajoase pentru achiziționarea unui inel de logodnă la un preț bun dintr-un magazin online.

Este sigur să comand un inel de logodnă online?

Siguranța achiziționării a orice din mediul online ți-o oferă magazinul pe care îl alegi. Un magazin de renume pe nișa sa, precum e-ring.ro, îți va oferi transparență a procesului de alegere, personalizare și livrare a inelului de logodnă deosebit pe care l-ai ales.

Desigur, nu te împiedică absolut nimeni să le vezi și fizic într-un magazin de profil, dacă aceasta este plăcerea ta.

Dacă ești grăbit, însă, sau dorești ceva mai mult decât un inel de logodnă clasic, nu ezita să apelezi la un mediu transparent, 100% sigur în privință plății, și personalizabil, precum mediul online.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo