Criteriul National

5 Motive pentru a cumpara o centrala termica noua

iunie 30
19:02 2021

Motivul #1: Există o scurgere în centrala dumneavoastră termică

Unul dintre principalele motive pentru a cumpăra o nouă centrală este dacă vechea centrală termică este fisurată. De obicei se sparg centralele termice în stare proastă. Rețineți că o scurgere nu înseamnă întotdeauna ceva catastrofal. Verificați în jurul fitingurilor și conductelor pentru a căuta umezeala sau igrasia. Poate fi doar o rezolvare simplă. Cu toate acestea, dacă observați o fisură în bazinul de apă sau o coroziune semnificativă, beneficiile achiziționării unei noi centrale termice pot depăși cu mult eventualele reparații pe care le-ați face în locul unității. Discutați cu un tehnician profesionist în care aveți încredere legat de opțiunile dumneavoastră și luați în considerare vârsta centralei termice existente.

Motivul #2: Centrala dumneavoastră este veche

Un alt motiv mai important pentru a cumpăra o nouă centrală termică este vârsta centralei existente, remarca cei de la site-ul www.montaj-centrale-termice.net. De obicei, centralele termice vă vor oferi performanțe destul de bune timp de aproximativ zece ani dacă sunt întreținute corespunzător. Dacă centrala se apropie de acea limită de 10 ani, înlocuirea preventivă poate fi o idee bună, chiar dacă unitatea pare să funcționeze bine. Unii proprietari consideră că este mai bine să obțineți o nouă centrală din timp, decât să așteptați până când i se întâmplă ceva celei vechi și sunteți forțat să stați o perioadă de timp fără o centrală funcțională.

Motivul #3: V-ați suprasolicitat centrala termică actuală

Necesitatea unei centrale termică nu trebuie să fie privită ca un eșec sau să fie legată de vârstă. Dacă depășiți limitele centralei existente, ar putea fi un motiv clar să cumpărați una nouă. Pur și simplu, poate fi prea slabă pentru a ține pasul cu nevoile din gospodăria dumneavoastră. Pe măsură ce gospodăria crește, crește și consumul de apă – mai multe dușuri, mai multe băi, mai multe vase de spălat, mai multe haine de păstrat curate etc. Discutați cu un profesionist despre cantitatea de apă caldă utilizată și obțineți unitatea de dimensiune corectă pentru nevoile dumneavoastră. Veți fi uimit de cât de ușor merge procesul de pregătire dimineața atunci când nu trebuie să vă faceți griji cu privire la partenerul dumneavoastră sau la unul dintre copiii care folosesc toată apa fierbinte și îi fac pe toți ceilalți să facă dușuri reci.

Motivul #4: Nu primiți suficientă apă caldă

Unul dintre motivele pentru montajul unei centrale termice noi poate fi dacă vă numărați printre familiile care se trezesc frecvent fără suficientă apă caldă pentru a-și satisface confortabil nevoile, chiar dacă au deja o centrală termică mare, care funcționează bine în casă. Cu toate acestea, rețineți că o centrală nouă care să o completeze pe cea existentă nu este singura dumneavoastră opțiune în acest scenariu. Pe baza unei evaluări amănunțite a locuinței dumneavoastră și a nevoilor dumneavoastră de apă caldă, un profesionist va putea face o recomandare solidă dacă nevoile justifică cheltuielile unei noi centrale termice sau dacă un produs precum o pompă de presiune este mai potrivit.

Motivul #5: Exista centrale termice mai eficiente din punct de vedere energetic pe piață

Ca orice alt produs, centralele termice continuă să se îmbunătățească în ceea ce privește eficiența și designul. În funcție de vârsta și starea centralei termice actuale, puteți adăuga eficiență energetică la lista motivelor convingătoare pentru a cumpăra o nouă centrală termică.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Laurentiu Groza

Laurentiu Groza

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul