Criteriul National

5 Motive pentru Alegerea unui Laptop Refurbished

5 Motive pentru Alegerea unui Laptop Refurbished
septembrie 02
20:38 2019

refurbished-laptop

Un laptop refurbished este o optiune pe care oricine ar trebui sa o aiba in vedere. Atunci cand ne gandim la un astfel de laptop, avem tendinta de a-l asocia cu un produs „second-hand”, lucru care nu este adevarat. Laptopurile refurbished functioneaza si arata la standardele unui produs nou, de aceea, ele pot fi o alegere buna pentru o persoana care doreste sa se bucure de avantajele pe care aceste produse le pun la dispozitia lor.

Principalele diferente

Trebuie sa stiti ca un produs second hand este unul care a fost folosit pentru o perioada mai lunga de o anumita persoana. El este de cele mai multe ori de o generatie mai veche, prezentand urme accentuate de uzura. Un laptop second hand este vandut de o firma de profil, el fiind testat inainte de a ajunge la cumparator.

Pe de alta parte, un laptop refurbished poate fi si nefolosit. El arata, dar si functioneaza ca un produs nou. Acesta este un produs care e posibil sa fi fost si expus la raft sau returnat dupa expirarea garantiei.

Exista o multime de avantaje pentru care alegerea unui laptop refurbished poate fi o idee buna si chiar recomandata:

  1. Produse de generatie noua si de brand

Multe dintre lapropurile cautate precum Dell, HP sau Lenovo au componente de calitate. Produsele acestea au si o durata de viata mai lunga. Veti putea gasi o gama intreaga de laptopuri refurbished spre care sa va orientati.

  1. Garantia de pana la 24 luni, iar produsele sunt testate

Aceste laptopuri sunt achizitionate de catre firmele de specialitate. Ele sunt astfel verificate, dar si testate. In cazul unor laptopuri, e posibil ca unele piese sa fie inlocuite sau reconditionate, daca acest lucru este necesar. Perioada de garantie este un alt avantaj pentru care multe persoane aleg un astfel de laptop. El are asadar o garantie ce poate ajunge chiar si la 24 de luni sau chiar mai mult.

  1. Politica de retur flexibila

Daca nu sunteti multumiti de produsul primit, veti avea posibilitatea de a-l returna. Il veti putea returna astfel in 15 zile de la achizitie. De asemenea, acesta se va putea schimba in maxim 30 de zile cu unul mai performant. Tot ce va trebui sa faceti in acest caz va fi sa pltiti diferenta de upgrade.

  1. Raportul pret/calitate

Pretul este un alt motiv pentru care un astfel de laptop este o alegere foarte buna. Laptopurile refurbished sunt astfel egale calitativ cu produsele noi. Ele au o configuratie asemanatoare ca si laptopurile noi. Pot in unele situatii totusi sa fie chiar si cu 40% mai ieftine.

  1. Licenta preinstalata

Un alt motiv de a achizitiona un astfel de laptop este faptul ca el se va vine cu o licenta Windows preinstalata. Licentierea va va oferi o multime de avantaje pe care ar trebui sa le aveti in vedere. Veti avea astfel parte de performanta dorita, stabilitate, dar si un suport tehnic calitativ. Toate aceste avantaje vor fi disponibile la un pret mult mai redus.

Laptopuri refurbished de la Dell, HP si Lenovo pe server-config.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei