Criteriul National

5 motive pentru care este necesar să învățăm limba engleză

5 motive pentru care este necesar să învățăm limba engleză
aprilie 29
16:02 2020

Trăim într-o lume în continuă mișcare în care schimbul de informații și tehnologie uneori poate fi vital vieții.

Însă acest schimb nu întotdeauna are loc între specilistii din aceeași țară și astfel a apărut necesitatea folosirii unei limbi de circulație internațională, aleasă fiind engleza. Apoi au fost alese și alte limbi straine dar tot cunoașterea limbii engleze este cea care ne deschide întotdeauna noi oportunități.

Iata si cele minim 5 motive pentru care este necesar să învățăm limba engleză

-La școală copilului  nu i se oferă timpul necesar studierii limbii engleze în profunzime.

-Manualele școlare nu cuprind studierea englezei autentice și atunci sunt necesare cursurile online de engleză, care vor fi predate de către profesori nativi.

-În cadrul cursurilor online de limba engleză, copilul este introdus în provocarea de a cunoaște și alte culturi  din alte medii sociale.

-Sunt necesare meditații engleză și pentru că studiul individual sau în grupe mici interactive este mult mai benefic decât cel într-un colectiv mai mare cum sunt sălile de clasa.

-Programa școlară este stufoasă astfel încât copilul nu este captat să studieze cu bucurie tratând materia la fel că pe oricare alta și nu i se oferă posibilitatea să aprofundeze zonele pe care nu le înțelege din primul moment.

De ce meditațiile de limba engleză sunt atât de utile

În primul rând, așa cum aminteam și mai sus, este mult mai eficient pentru oricine, să studieze limba engleză în timpul meditațiilor cu un profesor nativ, engleza fiind astfel identică cu cea vorbită în țara de origine.

Acesta va pune accent în egală măsură atât pe fonetică cât și pe gramatică astfel încât aprofundarea să fie corectă și completă asumându-și programe moderne de învățământ care pur și simplu provoacă pe oricine la studiu din plăcere.

O părere autorizată despre cum se desfășoară în mod profesionist cursuri engleză copii o putem afla accesând stewartenglishschool.com.

Prin cursuri online de engleză pentru copii se face trecerea de la engleza învățată la școală care este baza formării unei limbi străine, la un alt nivel, mai ridicat, care completează ceea ce a învățat copilul până la un moment dat când a asimilat informațiile care au fost predate.

De aceea, părinții trebuie să caute vorbitori nativi cu care copilul să lucreze cosmetizand în acest mod cunoștințele asimilate la școală.

Este necesară completarea însușirii cunoștințelor de la școală atât pentru mai târziu, când se deschid noi oportunități în carieră cât și pentru prezent întrucât aceste meditații de limbi străine fac parte din odihna activă a copilului tău și din formarea individuală.

În cazul în care copilul stă în sectorul 1 este recomandat să se aleagă un profesor nativ pentru cursuri engleză sector 1 întrucât este de preferat să fie mai aproape de casă pentru a nu pierde timp și obosi copilul stand în trafic riscând uneori să nu  ajungă la timp din cauza aglomerației.

Acordând atenție câtorva criterii de baza de care trebuie ținut cont, poate fi ales profesorul nativ, ideal pentru copilul tău și această investiție pe termen lung îi va aduce multiple beneficii în viață .

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul