Criteriul National

5 motive pentru care indragostitii cumpara cadouri personalizate

5 motive pentru care indragostitii cumpara cadouri personalizate
aprilie 04
12:18 2019

Primii fiori ai dragostei reprezinta de cele mai multe ori si inceputul unei frumoase povesti de viata. Fie ca sunt la varsta adolescentei sau deja sunt adulti care isi gasesc jumatatea, cu ocazia aniversarii primelor luni de relatie sau cu ocazia sarbatorilor speciale precum Ziua Indragostitilor, Dragobete etc, acestia simt nevoia sa ofere jumatatii un cadou deosebit.

cani banner aprilie@1xParfumurile, florile, bomboanele de ciocolata, acele de cravata si butonii ajung la un moment dat optiuni atat de previzibile, incat nu mai sunt apreciate. Ce ar putea surprinde? Un set de cani personalizate din care tinerii indragostiti sa isi poata sorbi cafeaua de dimineata se poate dovedi o foarte buna alegere. De asemenea, pernele personalizate sunt foarte apreciate de indragostiti indeosebi in preajma sarbatorilor precum Dragobete sau Ziua Indragostitilor.

Principalele motive pentru a alege un cadou personalizat pentru persoana iubita

  1. Cadoul personalizat este unic

Spre deosebire de inimioarele si jucariile din plus, de articolele vestimentare si chiar bijuteriile care se regasesc pe rafturile magazinelor, un cadou personalizat este special creat dupa indicatiile clientului. In plus, indragostitii risca sa isi surprinda in mod neplacut partenerii de cuplu cu un cadou banal, pe care il vor arunca pur si simplu intr-un sertar sau in sifonier.

  1. Cadoul personalizat se potriveste in orice context

O cana personalizata, spre exemplu, va putea fi folosita atat la birou, cat si acasa si poate fi un mod prin care o persoana sa isi prezinte jumatatea in fata cunoscutilor. Indiferent de ocazie si de context, fie ca indragostitii celebreaza aniversarea relatiei sau o sarbatoare importanta, o cana personalizata denota implicare sentimentala si foarte multa iubire.

  1. Cadoul personalizat este o amintire care nu poate fi uitata

Incarcatura emotionala va fi resimtita ori de cate ori va fi folosit cadoul. In plus, acest obiect special va trezi multe emotii, amintiri si zambete.

  1. Cadoul personalizat este ideal pentru indragostiti, indiferent de varsta

Pentru ca dragostea nu tine cont de varsta si pentru ca oamenii doresc sa isi surprinda jumatatea in mod placut, nimic nu ii ajuta sa isi exprime mai bine sentimentele decat o face o cana personalizata. O fotografie interesanta insotita de un mesaj venit din suflet se vor dovedi elementele suficiente pentru personalizarea unui cadou.

  1. O gama variata de obiecte se pot personaliza

Magazinul de cadouri personalizate Printbu.ro ofera indragostitilor o gama foarte variata de cadouri personalizate, de la cani cu mesaje si fotografii, in forma de inima, pana la brelocuri personalizate si rame foto.

Intr-o lume a industrializarii si uniformizarii, sunt si oameni care cauta o portita de scapare si o modalitate inedita de a-si arata sentimentele. Spre deosebire de cadourile clasice, reprezentate de un parfum, un articol vestimentar, un portofel sau o bijuterie, cadourile personalizate oferite persoanei iubite sunt varianta cea mai sigura pentru a-i castiga iubirea si increderea. Fiind foarte accesibile ca si pret, aceste obiecte personalizate sunt capabile sa transmita un sincer “La multi ani” sau “Te Iubesc”.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

IonutC

IonutC

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei