Criteriul National

5 motive pentru care indragostitii cumpara cadouri personalizate

5 motive pentru care indragostitii cumpara cadouri personalizate
aprilie 04
12:18 2019

Primii fiori ai dragostei reprezinta de cele mai multe ori si inceputul unei frumoase povesti de viata. Fie ca sunt la varsta adolescentei sau deja sunt adulti care isi gasesc jumatatea, cu ocazia aniversarii primelor luni de relatie sau cu ocazia sarbatorilor speciale precum Ziua Indragostitilor, Dragobete etc, acestia simt nevoia sa ofere jumatatii un cadou deosebit.

cani banner aprilie@1xParfumurile, florile, bomboanele de ciocolata, acele de cravata si butonii ajung la un moment dat optiuni atat de previzibile, incat nu mai sunt apreciate. Ce ar putea surprinde? Un set de cani personalizate din care tinerii indragostiti sa isi poata sorbi cafeaua de dimineata se poate dovedi o foarte buna alegere. De asemenea, pernele personalizate sunt foarte apreciate de indragostiti indeosebi in preajma sarbatorilor precum Dragobete sau Ziua Indragostitilor.

Principalele motive pentru a alege un cadou personalizat pentru persoana iubita

  1. Cadoul personalizat este unic

Spre deosebire de inimioarele si jucariile din plus, de articolele vestimentare si chiar bijuteriile care se regasesc pe rafturile magazinelor, un cadou personalizat este special creat dupa indicatiile clientului. In plus, indragostitii risca sa isi surprinda in mod neplacut partenerii de cuplu cu un cadou banal, pe care il vor arunca pur si simplu intr-un sertar sau in sifonier.

  1. Cadoul personalizat se potriveste in orice context

O cana personalizata, spre exemplu, va putea fi folosita atat la birou, cat si acasa si poate fi un mod prin care o persoana sa isi prezinte jumatatea in fata cunoscutilor. Indiferent de ocazie si de context, fie ca indragostitii celebreaza aniversarea relatiei sau o sarbatoare importanta, o cana personalizata denota implicare sentimentala si foarte multa iubire.

  1. Cadoul personalizat este o amintire care nu poate fi uitata

Incarcatura emotionala va fi resimtita ori de cate ori va fi folosit cadoul. In plus, acest obiect special va trezi multe emotii, amintiri si zambete.

  1. Cadoul personalizat este ideal pentru indragostiti, indiferent de varsta

Pentru ca dragostea nu tine cont de varsta si pentru ca oamenii doresc sa isi surprinda jumatatea in mod placut, nimic nu ii ajuta sa isi exprime mai bine sentimentele decat o face o cana personalizata. O fotografie interesanta insotita de un mesaj venit din suflet se vor dovedi elementele suficiente pentru personalizarea unui cadou.

  1. O gama variata de obiecte se pot personaliza

Magazinul de cadouri personalizate Printbu.ro ofera indragostitilor o gama foarte variata de cadouri personalizate, de la cani cu mesaje si fotografii, in forma de inima, pana la brelocuri personalizate si rame foto.

Intr-o lume a industrializarii si uniformizarii, sunt si oameni care cauta o portita de scapare si o modalitate inedita de a-si arata sentimentele. Spre deosebire de cadourile clasice, reprezentate de un parfum, un articol vestimentar, un portofel sau o bijuterie, cadourile personalizate oferite persoanei iubite sunt varianta cea mai sigura pentru a-i castiga iubirea si increderea. Fiind foarte accesibile ca si pret, aceste obiecte personalizate sunt capabile sa transmita un sincer “La multi ani” sau “Te Iubesc”.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

IonutC

IonutC

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei