Criteriul National

5 motive pentru care sa te angajezi la un studio de videochat

5 motive pentru care sa te angajezi la un studio de videochat
ianuarie 20
12:36 2018

studio de videochat studio 20 bucuresti

Esti tanara, arati bine si iti doresti sa iti pui in valoare aceste calitati? Videochatul este una dintre cele mai profitabile meserii la ora actuala, din care poti sa castigi pana la 25.000 de dolari pe luna! Asta in cazul in care alegi sa practici aceasta meserie la nivel inalt – in cadrul unui studio de videochat unde vei fi ajutata de profesionisti – si nu sa lucrezi de acasa, pe cont propriu.

De la o simpla ocupatie la o cariera de succes: alege Studio20, cel mai mare studio de videochat din lume!

Asadar, in loc sa alegi sa lucrezi de acasa si sa ramai o amatoare in domeniul videochatului, mai bine angajeaza-te la un studio de videochat. Doar asa vei reusi sa castigi mai multi bani si sa te dezvolti atat pe plan profesional, cat si personal!

Studio20 este un studio de videochat cu o experienta de peste 17 ani in domeniu si locatii pe 3 continente: Europa, America de Nord si America de Sud. Modelele noastre au fost premiate la numeroase festivaluri internationale si au primit titluri precum: “Best Model”, “Best Emerging Model”, “Best Smile”, Best Non-Adult Model”, “Best Fetish Model”, “Best Entertainer” etc.

Aici vei beneficia de profesionalism si conditii de munca pe care nu le poti avea acasa: decoruri luxoase si tehnologie de ultima generatie, suport permanent din partea specialistilor nostri si parteneriate cu cele mai faimoase site-uri de videochat. De asemenea, vei avea parte de programe de training special concepute pentru tine, costume unice si campanii de promovare. Nu in ultimul rand, te vei bucura de venituri fabuloase!

Iata, asadar, de ce sa te angajezi la acest studio de videochat premium:

1. In primul rand, spre deosebire de videochatul de acasa, la Studio20 te vei bucura de venituri sigure si legale. Vei avea o meserie cu acte in regula, pe baza unui contract de artist-interpret. La fiecare doua saptamani, cand se va face plata, vei semna un act aditional pentru evidenta taxelor si impozitelor tale.

2. Vei avea un venit lunar minim garantat, in valoare de 1.000$, valabil in primele 3 luni de activitate (indiferent de performantele tale online). In functie de evolutia ta, poti adauga la comisionul standard de 50% numeroase bonusuri:
– 2% daca activezi online peste 90 de ore in acea perioada;
– 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada;
– 5% daca venitul depaseste 10.000$ in acea perioada;
– 5% daca ramai in echipa acestui studio de videochat timp de 12 luni complete.

3. Daca te vei angaja la acest studio de videochat, vei beneficia de traficul foarte mare al site-urilor noastre partenere. Studio20 asigura modelelor sale peste 300.000 de vizitatori pe zi printr-un parteneriat exclusiv cu Live Jasmin si un buget de marketing de peste 100.000$ pe luna. Datorita unui asemenea trafic, vei avea toate sansele sa-ti cresti considerabil castigurile!

4. La Studio20 vei putea profita de sansa unica de a descoperi tainele videochatului direct de la profesonisti! Pentru a te angaja aici nu ai nevoie de experienta, deoarece noi te vom invata tot ce trebuie sa stii pentru a deveni un model de top si a seduce fanii de pe Internet. In cadrul acestui studio de videochat profesional iti vom oferi cursuri individuale de limba engleza si cultura generala, precum si cursuri de make-up. Vom investi in tine si in imaginea ta, pentru ca tu sa excelezi in acest domeniu!

5. Daca ai nevoie, te putem ajuta cu bani pentru a-ti completa garderoba si trusa de machiaj. In cazul in care vei ramane alaturi de noi minim 3 luni, acestea vor fi cadou din partea noastra. Mai mult, vei putea obtine credite fara dobanda, direct de la noi. Deoarece ne dorim ca modelele noastre sa simta cu adevarat satisfactia muncii lor, dupa 6 luni in cadrul studioului de videochat poti solicita credite chiar de la Studio20!

Nu mai sta acasa! Completeaza formularul „Angajari videochat” disponibil pe site sau trimite-ne CV-ul la adresa jobs@studio20.ro si vino sa „Excelam impreuna!”

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro