Criteriul National

5 motive sa achizitionezi piese auto online

5 motive sa achizitionezi piese auto online
mai 05
08:20 2017

Piata de piese auto este din ce in ce mai dezvoltata, in asa fel incat vei gasi o multime de magazine care te atrag in momentul in care ai nevoie de o piesa. Vei gasi zeci de magazine la colt de strada, cu care toata lumea este obisnuita si magazine de piese auto online, care desi sunt prezente de ceva timp, inca atrag clienti noi.

Consideram cu tarie ca achizitia de piese auto online este o achizitie mult mai inteligenta decat achizitia de piese auto dintr-un magazin fizic iar motivele sunt urmatoarele.

Poti sa faci cea mai ieftina alegere

Primul lucru la care te uiti atunci cand faci o achizitie este buzunarul. Nu vrei sa cheltuiesti multi bani pentru o piesa auto si nici nu trebuie sa o faci. Daca alegi sa cumperi online, ai marele avantaj de a putea compara preturile diverselor produse intre ele si de a gasi cel mai mic pret pentru piesa pe care o cauti. Evident, cel mai mic pret poate sa vina cu anumite neplaceri, iar aici cade in responsabilitatea ta sa te asiguri ca magazinul pe care il alegi este ok, ca nu are costuri ascunse si ca livreaza gratuit piesele. Partea buna este ca nu trebuie sa pierzi timp si bani pentru a lua decizii corecte.

Poti economisi timp

Economia merge mai departe, ajungand in axa timpului. Timpul omului modern este un bun mai valoros decat banii, asadar, conteaza daca pierzi 3-4 ore cautand o piesa de care ai nevoie sau daca pierzi 3-4 minute. In mediul online nu iti ia mai mult de cateva minute sa gasesti acea piesa care iti poate oferi toate avantajele sale.

Ai flexibilitate

Orice piesa comandata are posibilitatea de a fi returnata in termen de 14 de zile. Astfel, daca ai facut greseala sa comanzi o piesa gresita, nu exista nicio repercursiune.

Ai diversitate mare de produse

Un avantaj urias al magazinelor online de piese auto este faptul ca nu au nevoie de depozite, asadar pot oferi o diversitate uriasa de produse. In felul acesta iti poti alege magazinul preferat si poti gasi orice piesa doresti sa gasesti.

Gasesti informatii

Un client fericit este un client informat. In mediul online gasesti toate informatiile de care ai nevoie despre brandul pe care l-ai ales si despre produsele pe care acesta le comercializeaza.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo