Criteriul National

5 motive sa achizitionezi piese auto online

5 motive sa achizitionezi piese auto online
mai 05
08:20 2017

Piata de piese auto este din ce in ce mai dezvoltata, in asa fel incat vei gasi o multime de magazine care te atrag in momentul in care ai nevoie de o piesa. Vei gasi zeci de magazine la colt de strada, cu care toata lumea este obisnuita si magazine de piese auto online, care desi sunt prezente de ceva timp, inca atrag clienti noi.

Consideram cu tarie ca achizitia de piese auto online este o achizitie mult mai inteligenta decat achizitia de piese auto dintr-un magazin fizic iar motivele sunt urmatoarele.

Poti sa faci cea mai ieftina alegere

Primul lucru la care te uiti atunci cand faci o achizitie este buzunarul. Nu vrei sa cheltuiesti multi bani pentru o piesa auto si nici nu trebuie sa o faci. Daca alegi sa cumperi online, ai marele avantaj de a putea compara preturile diverselor produse intre ele si de a gasi cel mai mic pret pentru piesa pe care o cauti. Evident, cel mai mic pret poate sa vina cu anumite neplaceri, iar aici cade in responsabilitatea ta sa te asiguri ca magazinul pe care il alegi este ok, ca nu are costuri ascunse si ca livreaza gratuit piesele. Partea buna este ca nu trebuie sa pierzi timp si bani pentru a lua decizii corecte.

Poti economisi timp

Economia merge mai departe, ajungand in axa timpului. Timpul omului modern este un bun mai valoros decat banii, asadar, conteaza daca pierzi 3-4 ore cautand o piesa de care ai nevoie sau daca pierzi 3-4 minute. In mediul online nu iti ia mai mult de cateva minute sa gasesti acea piesa care iti poate oferi toate avantajele sale.

Ai flexibilitate

Orice piesa comandata are posibilitatea de a fi returnata in termen de 14 de zile. Astfel, daca ai facut greseala sa comanzi o piesa gresita, nu exista nicio repercursiune.

Ai diversitate mare de produse

Un avantaj urias al magazinelor online de piese auto este faptul ca nu au nevoie de depozite, asadar pot oferi o diversitate uriasa de produse. In felul acesta iti poti alege magazinul preferat si poti gasi orice piesa doresti sa gasesti.

Gasesti informatii

Un client fericit este un client informat. In mediul online gasesti toate informatiile de care ai nevoie despre brandul pe care l-ai ales si despre produsele pe care acesta le comercializeaza.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro