Criteriul National

5 motive să alegi Ogorul.ro magazinul tău pentru casă și grădină

5 motive să alegi Ogorul.ro magazinul tău pentru casă și grădină
decembrie 12
09:52 2016

Ogorul Retail a lansat anul trecut ogorul.ro, magazinul care îți poate face casa, grădină și tot ce ține de agricultură să ia o întorsătură spre bine. Nu mai e nevoie acum să aștepți cu zilele, să mergi prin magazine și să cauți utilaje, ustensile, motocultoare, produse agro-farm și foarte multe alte produse pentru casă și grădină.

1. Ogorul.ro are o sortimentație bogată de produse și prețuri mici

Chiar dacă ai nevoie doar de niște bulbi de flori, seminte legume, motocultoare sau accesorii și produse diferite agro-farm, ogorul.ro are pentru tine o sortimentație bogată de produse și prețuri foarte mici. Față de concurență, ogorul.ro se clasează a fi cel mai cotat magazin de produse în agricultură și casă pentru toți cei care au astfel de nevoi. Sunt renumiți pentru că oferă soluții și servicii care acoperă toate nevoile casei tale.

2. Au suport telefonic și livrare rapidă

Indiferent de întrebarea pe care o ai și de comanda pe care o faci, Ogorul.ro îți răspunde la telefon în timp util și te ajută să iei decizii sau îți oferă informații prețioase ca tu să înțelegi care din produsele pe care vrei să le achiziționezi, sunt mai bune. Iar comanda îți va fi livrată cât se poate de repede!

3.  Magazinele Ogorul oferă finanțare legumicultorilor cu posibilități de investiție limitată

 Dacă vrei să te apuci de cultivat seminte legume în propria grădină și să fii ajutat, atunci Ogorul este locul unde ar trebui să te aflii. Ei oferă finanțare legumicultorilor care își doresc să aibă o recoltă destul de bogată, însă nu au posibilitățile financiare adecvate. Dacă vrei să aflii mai multe detalii, pune mâna pe telefon și sună-i!

4. Oferă chiar și consiliere pentru obținerea unei culturi productive

 Vrei o cultură mare și fructuoasă? Atunci trebuie să știi că Ogorul îți oferă consiliere dacă vrei să obții o cultură bogată. Înainte de toate lucrurile pe care le poți cumpăra din magazinul lor, trebuie să știi că ei pun accent foarte mult pe professional și că îți pot da sfaturi, pentru că sunt și ei conștienți cât de bune sunt produsele lor.

15451319_1201981786548875_1863958926_n

5. Ai cele mai bune prețuri și 14 zile drept de retur

 La Ogorul, fără nicio ezitare, ai cele mai bune prețuri! În plus, indiferent de produsul comandat, ai și 14 zile drept de retur. Deși sunt foarte puțini clienții care returnează produsele, ei s-au gândit că cel mai bine pentru tine ar fi să ai un răgaz de 14 zile în care să decizi dacă produsul ramâne al tău sau nu.

Intră și tu pe Ogorul.ro și ia decizii importante când vine vorba de casa și grădina ta, pentru că acest magazin online poate să facă de toate!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo