Criteriul National

5 motive să alegi Ogorul.ro magazinul tău pentru casă și grădină

5 motive să alegi Ogorul.ro magazinul tău pentru casă și grădină
decembrie 12
09:52 2016

Ogorul Retail a lansat anul trecut ogorul.ro, magazinul care îți poate face casa, grădină și tot ce ține de agricultură să ia o întorsătură spre bine. Nu mai e nevoie acum să aștepți cu zilele, să mergi prin magazine și să cauți utilaje, ustensile, motocultoare, produse agro-farm și foarte multe alte produse pentru casă și grădină.

1. Ogorul.ro are o sortimentație bogată de produse și prețuri mici

Chiar dacă ai nevoie doar de niște bulbi de flori, seminte legume, motocultoare sau accesorii și produse diferite agro-farm, ogorul.ro are pentru tine o sortimentație bogată de produse și prețuri foarte mici. Față de concurență, ogorul.ro se clasează a fi cel mai cotat magazin de produse în agricultură și casă pentru toți cei care au astfel de nevoi. Sunt renumiți pentru că oferă soluții și servicii care acoperă toate nevoile casei tale.

2. Au suport telefonic și livrare rapidă

Indiferent de întrebarea pe care o ai și de comanda pe care o faci, Ogorul.ro îți răspunde la telefon în timp util și te ajută să iei decizii sau îți oferă informații prețioase ca tu să înțelegi care din produsele pe care vrei să le achiziționezi, sunt mai bune. Iar comanda îți va fi livrată cât se poate de repede!

3.  Magazinele Ogorul oferă finanțare legumicultorilor cu posibilități de investiție limitată

 Dacă vrei să te apuci de cultivat seminte legume în propria grădină și să fii ajutat, atunci Ogorul este locul unde ar trebui să te aflii. Ei oferă finanțare legumicultorilor care își doresc să aibă o recoltă destul de bogată, însă nu au posibilitățile financiare adecvate. Dacă vrei să aflii mai multe detalii, pune mâna pe telefon și sună-i!

4. Oferă chiar și consiliere pentru obținerea unei culturi productive

 Vrei o cultură mare și fructuoasă? Atunci trebuie să știi că Ogorul îți oferă consiliere dacă vrei să obții o cultură bogată. Înainte de toate lucrurile pe care le poți cumpăra din magazinul lor, trebuie să știi că ei pun accent foarte mult pe professional și că îți pot da sfaturi, pentru că sunt și ei conștienți cât de bune sunt produsele lor.

15451319_1201981786548875_1863958926_n

5. Ai cele mai bune prețuri și 14 zile drept de retur

 La Ogorul, fără nicio ezitare, ai cele mai bune prețuri! În plus, indiferent de produsul comandat, ai și 14 zile drept de retur. Deși sunt foarte puțini clienții care returnează produsele, ei s-au gândit că cel mai bine pentru tine ar fi să ai un răgaz de 14 zile în care să decizi dacă produsul ramâne al tău sau nu.

Intră și tu pe Ogorul.ro și ia decizii importante când vine vorba de casa și grădina ta, pentru că acest magazin online poate să facă de toate!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro