Criteriul National

5 secrete SEO pe care orice agentie le cunoaste

5 secrete SEO pe care orice agentie le cunoaste
martie 21
21:00 2021

La prima vedere optimizarea SEO pare simpla. De fapt, este un proces complex si anevoios, care poate avea succes sau poate fi un esec total. Este motivul pentru care atunci cand vrei sa mergi la sigur cu procesul SEO este bine sa apelezi la o agentie profesionala.

De ce sa apelezi la profesionisti?

Pentru ca acestia stiu secrete pe care administratorii de site-uri aflati la inceput de drum sau chiar si cei cu experienta nu le stiu. O parte dintre aceste secrete au fost dezvaluite de agentia seo Netring Cluj, care pe baza unei experiente bogate a reusit de-a lungul timpului sa ofere rezultate remarcabile.

Iata, asadar, care sunt secretele pe care toti specialistii SEO le stiu si le aplica:

  • Continutul este cheia. Foarte multi oameni investesc extrem de multi bani pentru a aduce backlink-uri sau pentru a creste viteza site-ului. Sunt aspecte cat se poate de importante, insa nu au nicio valoare daca pe site exista un continut irelevant. Este important ca site-ul sa fie foarte bine pus la punct atunci cand vine vorba despre informatie, in asa fel incat vizitatorii sa fie captivati de ceea ce gasesc pe el;
  • Backlinkurile sunt importante, insa si mai importante sunt relatiile! Online-ul functioneaza exact asa cum functiona mediul business in trecut: daca vrei clienti trebuie sa fii recomandat de clientii actuali sau de partenerii de afaceri. Acelasi lucru se intampla si acum, insa recomandarea este sub forma de backlink-uri. Poti cumpara acele backlinkuri, ceea ce este in regula, insa cel mai bine este sa le obtii prin parteneriate. Relatiile reale aduc cele mai multe avantaje in timp;
  • Site-ul trebuie sa fie usor de folosit, nu frumos! Toata lumea apreciaza un site frumos, insa foarte multi oameni exagereaza, incercand sa il scoata in evidenta prin culoare si design. Cele mai eficiente site-uri sunt cele simple, care pot fi folosite de absolut toata lumea fara niciun fel de probleme;
  • De fiecare data cand construiesti o pagina noua trebuie sa te pui in pielea clientului. Indiferent ca faci o pagina noua de produs sau o pagina de prezentare a unui serviciu, aceasta trebuie sa raspunda eventualelor intrebari ale clientilor. In general, clientii cauta pe Google anumite rezolvari pentru problemele lor sau raspunsuri la intrebari. Site-ul trebuie sa raspunda la toate acele intrebari;
  • Longtail-ul este cheia succesului pentru un business mic. Un producator de bere va dori sa fie pe primele pozitii in Google pentru cautarea ” Bere”, ceea ce este cat se poate de normal. Problema este ca aceasta cautare are concurenta mare, iar costurile de optimizare pot fi foarte mari. Cautarea ” Bere artizanala produsa in Romania ” s-ar putea sa aiba mai putine cautari, insa este mult mai usor de optimizat si poate atrage clienti direct interesati de ceea ce are producatorul de oferit.

In principiu, daca alegi sa colaborezi cu o agentie SEO si respecti toate sfaturile lor, succesul trebuie sa apara mai devreme sau mai tarziu. Este important sa respecti un al 6-lea secret SEO: rabdarea.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Razvan Nemesu

Razvan Nemesu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul