Criteriul National

5 semne care îți spun că ai nevoie de o casă mai mare

5 semne care îți spun că ai nevoie de o casă mai mare
noiembrie 30
15:48 2018

Casa pentru familia ta este locul în care au loc cele mai importante momente din viața voastră. Acasă se iau mesele împreună, acasă se fac planuri pentru viitor, acasă este locul de joacă preferat al celor mici și refugiul pe care cei mari îl îndrăgesc. De aceea, este important ca fiecare membru al familiei să se simtă în largul său acasă. Oricât ar fi de bine pusă la punct amenajarea casei voastre, spațiul joacă un rol vital în desfășurarea comodă a activităților voastre preferate.

 

Din această nevoie de spațiu, poate că ar trebui să te gândești la a-ți schimba locuința, iar pentru a face acest proces mai simplu, e bine să iei în calcul pentru viitor câteva proiecte de case cu etaj și parter. Iar dacă te afli în situațiile de mai jos, este clar că a sosit timpul să te muți împreună cu familia într-o casă mai mare.

  1. Familia ta numără acum mai mulți membri

 

Fie că este vorba de venirea celui de-al doilea copil sau de copiii care sunt deja mari și vin în vizită cu întreaga familie sau chiar de un grup numeros de prieteni pe care i-ai adunat de-a lungul vremii, este un sentiment plăcut să știi că îi poți găzdui cu ușurință.

O casă spațioasă, cu etaj, reprezintă locul ideal de întâlnire pentru toți, mai ales că aceasta poate să asigure tuturor intimitate și suficient spațiu pentru activitățile pe care iubiți să le faceți atunci când sunteți împreună.

2. Simți nevoia unui spațiu de socializare

 

Amenajarea casei trebuie să includă și un spațiu pentru nelipsiții prieteni care vin în vizită. Dacă la un moment dat te întâlneai cu aceștia în orice context, fie că era colțul blocului, camera de cămin sau garsoniera înghesuită din studenție, în prezent simți nevoia să ai un loc în care toată lumea să se simtă comod în serile cu petreceri aniversare și întâlniri pentru board games.

3. Vrei un spațiu amenajat așa cum ai visat mereu

Dacă înainte doar visai la casa ideală, acum poți avea un spațiu exact cum ți-ai dorit când încă locuiai la părinți. Poate că pe atunci voiai să ai camera ta special amenajată pentru lectură sau – de ce nu? – propriu tău salon de masaj în care să îți petreci într-un mod relaxant duminicile.

 

În prezent, orice vise ai avea, acestea sunt mult mai aproape de a se realiza. Mai ales cu ajutorul unui specialist care lucrează într-o casă de arhitectură, care îți poate prezenta diferite proiecte de casă cu parter sau te poate ajuta să creezi proiectul dorit așa cum ți-ai imaginat dintotdeauna.

4. Salariul îți permite să cauți ceva mai mare

 

Cea mai bună investiție pe termen lung este cea într-o locuință, pentru că știi că este un bun cu șanse mici de a se devaloriza în timp și oferă familiei tale siguranță și stabilitate.

Un salariu mai mare înseamnă mai multă libertate de mișcare atât la figurat, cât și la propriu. Atunci de ce să nu te gândești să cauți ceva mai spațios pentru familia ta, cum ar fi o casă cu etaj, mai confortabilă și totodată cu mai multe posibilități de amenajare?

 

5. Depozitarea începe să îți dea bătăi de cap

 

Deși nu este indicat să îți transformi casa într-un spațiu de depozitare, nu poți să nu te gândești că o casă mai mare te va ajuta să ai spații generoase pentru a-ți păstra lucrurile personale, cum ar fi hainele favorite sau electrocasnicele pe care nu va mai trebui să le ascunzi strategic după perdea sau să le înghesui într-o debara mică și aglomerată.

 

Spațiul din locuință cu siguranță este important, atât pentru tine, cât și pentru familia ta. Oricare ar fi motivul pentru care te orientezi către o casă mai mare, asigură-te că vorbești cu persoanele competente din domeniu care îți pot da sfaturile potrivite și te pot ajuta să transformi proiectul din mintea ta în ceva palpabil.

 

Așadar, dacă ești interesat de un proiect de casă cu etaj și parter, cel mai bine ar fi să apelezi la un birou de arhitectură și să te ghidezi după sfaturile celor cu expertiză în acest domeniu.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu