Criteriul National

5 semne care îți spun că ai nevoie de o casă mai mare

5 semne care îți spun că ai nevoie de o casă mai mare
noiembrie 30
15:48 2018

Casa pentru familia ta este locul în care au loc cele mai importante momente din viața voastră. Acasă se iau mesele împreună, acasă se fac planuri pentru viitor, acasă este locul de joacă preferat al celor mici și refugiul pe care cei mari îl îndrăgesc. De aceea, este important ca fiecare membru al familiei să se simtă în largul său acasă. Oricât ar fi de bine pusă la punct amenajarea casei voastre, spațiul joacă un rol vital în desfășurarea comodă a activităților voastre preferate.

 

Din această nevoie de spațiu, poate că ar trebui să te gândești la a-ți schimba locuința, iar pentru a face acest proces mai simplu, e bine să iei în calcul pentru viitor câteva proiecte de case cu etaj și parter. Iar dacă te afli în situațiile de mai jos, este clar că a sosit timpul să te muți împreună cu familia într-o casă mai mare.

  1. Familia ta numără acum mai mulți membri

 

Fie că este vorba de venirea celui de-al doilea copil sau de copiii care sunt deja mari și vin în vizită cu întreaga familie sau chiar de un grup numeros de prieteni pe care i-ai adunat de-a lungul vremii, este un sentiment plăcut să știi că îi poți găzdui cu ușurință.

O casă spațioasă, cu etaj, reprezintă locul ideal de întâlnire pentru toți, mai ales că aceasta poate să asigure tuturor intimitate și suficient spațiu pentru activitățile pe care iubiți să le faceți atunci când sunteți împreună.

2. Simți nevoia unui spațiu de socializare

 

Amenajarea casei trebuie să includă și un spațiu pentru nelipsiții prieteni care vin în vizită. Dacă la un moment dat te întâlneai cu aceștia în orice context, fie că era colțul blocului, camera de cămin sau garsoniera înghesuită din studenție, în prezent simți nevoia să ai un loc în care toată lumea să se simtă comod în serile cu petreceri aniversare și întâlniri pentru board games.

3. Vrei un spațiu amenajat așa cum ai visat mereu

Dacă înainte doar visai la casa ideală, acum poți avea un spațiu exact cum ți-ai dorit când încă locuiai la părinți. Poate că pe atunci voiai să ai camera ta special amenajată pentru lectură sau – de ce nu? – propriu tău salon de masaj în care să îți petreci într-un mod relaxant duminicile.

 

În prezent, orice vise ai avea, acestea sunt mult mai aproape de a se realiza. Mai ales cu ajutorul unui specialist care lucrează într-o casă de arhitectură, care îți poate prezenta diferite proiecte de casă cu parter sau te poate ajuta să creezi proiectul dorit așa cum ți-ai imaginat dintotdeauna.

4. Salariul îți permite să cauți ceva mai mare

 

Cea mai bună investiție pe termen lung este cea într-o locuință, pentru că știi că este un bun cu șanse mici de a se devaloriza în timp și oferă familiei tale siguranță și stabilitate.

Un salariu mai mare înseamnă mai multă libertate de mișcare atât la figurat, cât și la propriu. Atunci de ce să nu te gândești să cauți ceva mai spațios pentru familia ta, cum ar fi o casă cu etaj, mai confortabilă și totodată cu mai multe posibilități de amenajare?

 

5. Depozitarea începe să îți dea bătăi de cap

 

Deși nu este indicat să îți transformi casa într-un spațiu de depozitare, nu poți să nu te gândești că o casă mai mare te va ajuta să ai spații generoase pentru a-ți păstra lucrurile personale, cum ar fi hainele favorite sau electrocasnicele pe care nu va mai trebui să le ascunzi strategic după perdea sau să le înghesui într-o debara mică și aglomerată.

 

Spațiul din locuință cu siguranță este important, atât pentru tine, cât și pentru familia ta. Oricare ar fi motivul pentru care te orientezi către o casă mai mare, asigură-te că vorbești cu persoanele competente din domeniu care îți pot da sfaturile potrivite și te pot ajuta să transformi proiectul din mintea ta în ceva palpabil.

 

Așadar, dacă ești interesat de un proiect de casă cu etaj și parter, cel mai bine ar fi să apelezi la un birou de arhitectură și să te ghidezi după sfaturile celor cu expertiză în acest domeniu.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu