Criteriul National

5 sfaturi de top la jocuri de noroc

5 sfaturi de top la jocuri de noroc
august 30
12:02 2022

În cazul în care ești pasionat de jocuri de noroc, iată cinci sfaturi care te pot ajuta să înclini balanța în favoarea ta în momentele în care alegi să te distrezi la mese de blackjack, baccarat sau ruletă.

1. Învață când să te oprești la blackjack

Blackjack este unul dintre cele mai distractive jocuri de cărți, dar atunci când îl practici trebuie să fii tot timpul foarte concentrat și să iei în calcul toate posibilitățile. Tocmai din acest motiv, este important să știi când să te oprești și când să continui.

FOTO 1 AICI

În funcție de cărțile pe care le ai tu și cele pe care le are dealerul trebuie să iei decizia potrivită. Nu uita că tu ești cel care trage mereu o carte înaintea dealerului, astfel că șansele ca tu să depășești 21 sunt mai mari pe termen lung. Tocmai din acest motiv, este important să știi când să te oprești și când să mai ceri o carte.

2. Pariază pe Bancher la baccarat

Un joc care câștigă tot mai multă popularitate în ultima perioadă este cel de baccarat. Deși are o vechime de câteva sute de ani, în ultima vreme tot mai mulți oameni îl descoperă inclusiv în țara noastră, fiind acum disponibil și la Live Casino Online. Jocul este foarte distractiv și vine cu particularitatea că poți să pariezi și pe bancher. De altfel, pariurile pe bancher ar trebui să fie cele mai întâlnite. Conform statisticii, bancherul câștigă în 53% din timp în teorie. E recomandat așadar să pariezi pe seriile bancherului până când pierde. În acest joc seriile câștigătoare sunt adesea întâlnite, astfel că poți profita din plin de ele.

3. Alege ruleta europeană sau franceză

Cele mai cunoscute tipuri de ruletă sunt europeană, franceză și americană. Cea americană are particularitatea că are două zerouri. Acest lucru se traduce în faptul că șansele jucătorului sunt ceva mai mici din punct de vedere statistic.

FOTO 2 AICI

Spre exemplu, la ruleta americană avantajul casei este de 5.26% în timp ce la cea europeană este de doar 2.7%. În aceste condiții, este recomandat să te distrezi la ruleta europeană la care ai șanse mai mari de câștig. La cazinourile online licențiate de ONJN în țara noastră ai la dispoziție o mulțime de versiuni astfel că le poți încerca pe toate pentru a-ți da seama care este cea mai potrivită pentru tine.

4. Nu folosi asigurarea la blackjack

Una dintre beneficiile pe care jucătorul le are în momentul în când joacă blackjack este că își poate asigura anumite pariuri în cazul în care dealerul are un As. Poți folosi asigurarea cu gândul că dealerul va avea blackjack, iar tu vei paria jumătate din pariul tău inițial pentru ea. Dacă dealerul chiar are blackjack, vei primi 2-1 de pe pariul tău de asigurare. Spre exemplu, dacă ai pus un pariu de 10 lei și dealerul trage un As poți cumpăra asigurarea cu încă 5 lei. Dacă dealerul face blackjack, tu vei pierde doar 5 lei în loc de 10. Totuși, această idee este proastă și nu e recomandat să folosești asigurarea deoarece șansele de blackjack sunt destul de mici din punct de vedere statistic.

5. Nu te enerva în cazul unui eșec

Eșecurile și variațiile fac parte din activitatea tuturor, indiferent de experiență. Până la urmă și norocul joacă un rol important în acest domeniu. Tocmai din acest motiv e recomandat să joci responsabil și să nu uiți niciodată că scopul principal trebuie să fie distracția, nu să urmărești anumite câștiguri materiale. Privește jocurile de noroc doar ca pe o activitate relaxantă și vei vedea că s-ar putea ca norocul să îți surâdă data viitoare.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul