Criteriul National

5 sfaturi pentru organizarea unei petreceri pentru copii reusite

5 sfaturi pentru organizarea unei petreceri pentru copii reusite
februarie 26
15:03 2019

Sa organizezi o petrecere pentru copii reusita se poate dovedi a fi mult mai dificil decat sa organizezi o petrecere pentru adulti. Asteptarile sunt mari, vor fi toti prietenii lor si totodata isi doresc sa se simta cat mai bine, uneori fiind necesara si prezenta unor animatori copii care sa ne ofere o mana de ajutor.

Parintii isi doresc sa se ridice la nivelul asteptarilor copiilor lor, iar de aceea depun toate eforturile pentru organizarea unei petreceri cat mai reusite. In acest sens am pregatit 5 sfaturi care garanteaza reusita unei petreceri pentru copii.

Pune in practica aceste sfaturi si cu siguranta petrecerea copilului tau va fi superba!

  • Stabileste un buget

Un prim pas pe care trebuie sa il faci este stabilirea bugetului dedicat organizarii petrecerii. Stabilind o suma de bani pe care esti dispus sa o cheltuiesti pentru o petrecere reusita, vei sti apoi care sunt serviciile pe care ti le permiti si vei scuti astfel foarte mult timp.

  • Solicita serviciile unor animatori de petreceri pentru copii

Animatorii de petreceri pentru copii garanteaza adesea succesul si distractia la o petrecere.

Daca nu ti-ai propus sa stai printre copii in timpul petrecerii pentru a te ocupa de activitatile care sa-i captiveze, poti opta pentru serviciile unor profesionisti.

Costurile nu sunt deloc mari iar reusita petrecerii este garantata. Animatorii de petreceri pentru copiii se vor ocupa de intretinerea atmosferei si totodata vor reusi sa captiveze atentia tuturor copiilor astfel incat fiecare invitat sa se simta bine.

Mai mult decat atat, spre incantarea copiilor, animatorii de petreceri pentru copii pot juca anumite roluri care ii vor ajuta sa se integreze mult mai usor in randul participantilor. Bucuria copiilor generata de prezenta animatorilor este de nedescris!

Solicita o oferta specialistilor de la Cool-Events.ro pentru a-i organiza copilului tau cea mai tare petrecere aniversare!

  • Stabileste locatia petrecerii

Urmatorul pas este stabilirea locatiei petrecerii. Ai o casa mare sau o curte in care sa incapa cu lejeritate toti invitatii? De asemenea, cat de mult te incanta ideea de a face curatenie in urma unei petreceri de neuitat?

Daca nu doresti sa ai foarte mult de munca pentru curatenie, atunci poti opta pentru inchirierea unui local in care sa organizezi petrecerea. In acest caz va trebui sa cauti un local liber in ziua petrecerii si sa faci o rezervare.

  • Creeaza lista de invitati

Impreuna cu copilul tau va trebui sa faci lista de invitati astfel incat sa poti sti apoi cate meniuri sa comanzi. Lista ar trebui pregatita cu ceva timp inaintea petrecerii, astfel incat sa existe suficient timp pentru a-i invita personal dar si pentru a nu uita vreun prieten sau vreo ruda.

  • Cat timp va dura petrecerea?

De regula, petrecerile pentru copii dureaza doar cateva ore. Iar asta deoarece copiii se pot plictisi destul de rapid. Drept urmare, stabileste cu atentie durata petrecerii, petrecere pe care o poti extinde in cazul in care observi ca distractia este inca in toi.

Acestea sunt sfaturile care te vor ajuta sa organizezi cea mai tare petrecere pentru copiii tai. Respecta-le si vei reusi sa organizezi o petrecere de neuitat.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei