Criteriul National

5 sugestii simple pentru a avea un botez special

5 sugestii simple pentru a avea un botez special
iunie 19
17:30 2019

Cele mai multe familii celebreaza botezul unui copil cu o petrecere, in timp ce aceasta poate fi la fel de distractiva ca o alta sarbatoare. Adevarul este ca  aveti nevoie de o mare atentie pentru detalii pentru a crea cea mai memorabila petrecere de botez la un salon botez Bucuresti.

Planificarea celor mai bune modalitati de organizare a unui eveniment de succes si a petrecerii poate fi incantatoare, atata timp cat  urmati aceste cinci sugestii simple.

Salon Botez Bucuresti

1. Determinati locatia corecta

Alegerea este destul de simpla: petrecerea o puteti face intr-un la un restaurant, cum ar fi un salon botez Bucuresti sau in  casa in care locuiti. Totul depinde de numarul de oaspeti si de bugetul disponibil pentru botez. Daca alegeti un salon botez Bucuresti, incercati sa fie un loc nu departe de biserica unde are loc ceremonia. 

2. Alegeti meniul corespunzator 

(a) Daca alegeti propriul meniu, se recomanda ca acesta sa fie preparat in timp scurt si sa poata fi servit la rece. Emotia momentului, presiunea si dorinta de a servi intreaga lume, nu vor permite ca meniul sa se pregateasca tarziu, iar sa se reincalzeasca nu este o optiune buna.

(b) Daca decideti sa alegeti serviciile de catering pentru botezul dvs., este recomandat sa aveti un serviciu de catering pentru adulti si unul pentru copii. In acelasi timp, avand un bar de bauturi, atat pentru adulti, cat si pentru copii este foarte util. 

3. Pregatirea decorului

Decorarea salonului pentru botez ar putea fi cu baloane, tesaturim insa un element foarte important sunt aranjamentele florale pentru botez, impreuna cu un decor pentru copii pot da o nota aparte si unica decorului. Daca mergeti la un restaurant, decorarea va fi foarte limitata.

Masa principala va fi aranjata pentru parinti si nasi si va sta la dispozitia oaspetilor ramasi in ordinea preferintelor. Tineti minte importanta lenjeriei pentru botez, in tonul alb cu detalii de culoare diferite, iar acoperirea scaunelor este potrivita pentru aceasta ocazie. 

4. Capturarea momentului 

Luati in considerare angajarea unei persoane care sa va faca fotografii si sa filmeze momentele cele mai frumoase ale botezului dvs. Dupa efortul depus in realizarea acestui eveniment, merita sa aveti aceste amintiri pentru anii urmatori.

Iata cateva momente care merita fotografiate si filmate pentru a nu pierde din eveniment:

  • Invitatie la ceremonie 
  • Desfasurarea intregii ceremonii religioase 
  • Fotografierea momentelor neplanificate ale familiei si a oaspetilor
  • Detalii fotografii ale loculuim copilului si ale salonului de botez din Bucuresti
  • Fotografii de grup 
  • Decor de primire

5. Marturiile oferite la botez

Oaspetii vor aprecia atentia dvs. prin oferirea de marturii la botez. Este modalitatea perfecta de a va multumi familiei si prietenilor pentru ca au impartasit cu dvs. momente atat de frumoase intr-o zi speciala. O alta optiune este de a avea invitat la salonul de botez un artist de desene sau de caricatura pentru a desena si crea suveniruri rapide personalizate de petrecere pentru ca toata lumea sa-si ia un suvenir acasa.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul