Criteriul National

6 alimente bogate în proteine, cu conținut scăzut de carbohidrati, care vă ajută să slăbești

6 alimente bogate în proteine, cu conținut scăzut de carbohidrati, care vă ajută să slăbești
februarie 05
15:40 2020

Aceste alimente bogate în proteine, cu conținut scăzut de carbohidrati, te vor ajuta să rămâi mai plin pentru mai mult timp și, în final, te-ar putea ajuta să slăbești.

Suplimentar poti apela si la shakeuri proteice pentru slabit care se pot găsi aici.

  1. Oua

6 g proteine; <1 g carbohidrati

Nu doar o mâncare pentru micul dejun, ouăle tari, au un gust excelent pe salate sau ca o gustare de sine stătătoare. Atât Smith, cât și Planells îl recomandă ca pe o mâncare de top pe care să o alegi.

  1. Piept de pui

20 g proteine; 0 g carbohidrati

Un plus ușor de salate, boluri de cereale sau ca masă principală, pieptul de pui te va umple datorită acestui conținut ridicat de proteine. Obțineți menținerea porțiunilor de dimensiunea pumnului pentru a obține umplutura și folosiți metode de gătit mai sănătoase (coapte, prăjite, la grătar, etc.) versus prăjit.

  1. Carne de vită slabă

Caută bucati cu mai puține grăsimi, cum ar fi friptură sau friptură rotundă. Aceasta reducere a grăsimii saturate păstrând proteine.

  1. Iaurt grecesc

20 g proteine; 8 g glucide

Cel mai bine este să mergi pentru o aromă simplă decât cele umplute cu fructe (de asemenea, zahăr), deoarece acest lucru va determina conținutul de carbohidrat să crească. Adăugați propriile condimente, precum scorțișoara, un pic de unt de migdale.

  1. Brocoli

Dacă sunteți în căutarea unei legume care să ofere câteva grame de proteine mai mult decât altele, acest verde va face trucul. Deși este mai mare în carbohidrați, este important să mănânce verdețuri fără amidon, așa că păstrați-o pe lista dvs. de alimente proprii atunci când mergeți cu un conținut ridicat de proteine și cu un nivel scăzut de carbohidrați.

  1. Hummus

Făcut din năut bogat în proteine, hummus oferă o linie de macronutrienți în fiecare baie. Verificați lista de ingrediente pentru a vă asigura că recunoașteți ce este pe etichetă înainte de a cumpăra.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul