Criteriul National

6 criterii de alegere a serviciilor de amanet

6 criterii de alegere a serviciilor de amanet
septembrie 30
21:44 2018

Inainte de a alege un serviciile unui amanet sau a altuia, este important ca oamenii sa stie care sunt criteriile de care trebuie sa tina cont! De ce? Pentru ca in prezent exista astfel de puncte de desfacere la tot pasul si toata lumea isi doreste sa beneficieze de cele mai bune servicii, dar si de cele mai bune preturi!

Cel mai avantajos pret

In primul rand, cei care cauta sa apeleze la serviciile unui punct in care isi pot amaneta bijuteriile, electronicele sau electrocasnicele trebuie sa studieze locurile in care pot obtine cel mai bun pret pentru acestea. De exemplu, pretul aurului este calculat in functie de gramaj, dar si in functie de numarul de karate, pe cand in cazul electronicelor si a electrocasnicelor, pretul este dat de performanta acestora, dar si de tehnologie.

Servicii transparente

O casa de amanet care se respecta si care totodata isi respecta clientii trebuie sa aiba servicii transparente. Practic, cei ce pasesc intr-un astfel de punct de desfacere trebuie sa stie de la inceput pretul care li se poate oferi pentru bunurile lor, care este comisionul pe care urmeaza sa il plateasca, dar si care este perioada de gratie. In plus, preturile trebuie intotdeauna stabilite de catre un expert!

Proximitatea fata de casa

Pentru cei care sunt foarte ocupati, proximitatea fata de casa poate reprezenta un reper cheie atunci cand vine vorba despre locul in care decid sa-si amaneteze bunurile. Astfel vor sti ca intotdeauna pot ajunge repede acolo de unde trebuie sa-si recupereze bijuteriile, electronicele sau electrocasnicele.

Recomandarile sunt importante

Intr-o era in care toata lumea are dreptul de a-si exprima liber opiniile, cu siguranta nimeni nu va avea probleme in a gasi online feedback-uri despre locurile unde pot amaneta diferite obiecte. Astfel, cu ajutorul parerilor altor oameni se poate lua mai usor o decizie.

Personal amabil si zambitor

Oamenii tind sa se intoarca acolo unde au interactionat cu un personal zambitor si amabil. De aceea, foarte important este ca acest aspect sa fie studiat inainte de luarea unei decizii in privinta amanetarii bunurilor, indiferent de natura lor.

Conditii de pastrare a bunurilor

Un alt aspect ce trebuie luat in considerare atunci cand oamenii isi amaneteaza bunurile este modul in care acestea urmeaza sa fie pastrate. De exemplu, personalul cu care interactioneaza clientii trebuie sa le ofere acestora detalii despre unde tinute bijuteriile, electronicele si electrocasnice pe intreaga perioada a contractului. Astfel, oamenii au siguranta ca atunci cand isi vor recupera bunurile, ele vor fi in aceeasi stare in care le-au predat.

Toate criteriile de mai sus trebuie luate in considerare de catre cei ce se gandesc sa-si amaneteze bunurile (bijuterii, electronice sau electrocasnice). Astfel, ei vor avea certitudinea ca au facut cea mai buna alegere si ca, in acelasi timp au obtinut un pret foarte bun. Totodata este important ca toti clientii sa fie siguri ca bunurile lor sunt pastrate in cele mai bune conditii si ca atunci cand le vor recupera, ele vor fi in aceeasi stare!

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu