Criteriul National

6 criterii de alegere a serviciilor de amanet

6 criterii de alegere a serviciilor de amanet
septembrie 30
21:44 2018

Inainte de a alege un serviciile unui amanet sau a altuia, este important ca oamenii sa stie care sunt criteriile de care trebuie sa tina cont! De ce? Pentru ca in prezent exista astfel de puncte de desfacere la tot pasul si toata lumea isi doreste sa beneficieze de cele mai bune servicii, dar si de cele mai bune preturi!

Cel mai avantajos pret

In primul rand, cei care cauta sa apeleze la serviciile unui punct in care isi pot amaneta bijuteriile, electronicele sau electrocasnicele trebuie sa studieze locurile in care pot obtine cel mai bun pret pentru acestea. De exemplu, pretul aurului este calculat in functie de gramaj, dar si in functie de numarul de karate, pe cand in cazul electronicelor si a electrocasnicelor, pretul este dat de performanta acestora, dar si de tehnologie.

Servicii transparente

O casa de amanet care se respecta si care totodata isi respecta clientii trebuie sa aiba servicii transparente. Practic, cei ce pasesc intr-un astfel de punct de desfacere trebuie sa stie de la inceput pretul care li se poate oferi pentru bunurile lor, care este comisionul pe care urmeaza sa il plateasca, dar si care este perioada de gratie. In plus, preturile trebuie intotdeauna stabilite de catre un expert!

Proximitatea fata de casa

Pentru cei care sunt foarte ocupati, proximitatea fata de casa poate reprezenta un reper cheie atunci cand vine vorba despre locul in care decid sa-si amaneteze bunurile. Astfel vor sti ca intotdeauna pot ajunge repede acolo de unde trebuie sa-si recupereze bijuteriile, electronicele sau electrocasnicele.

Recomandarile sunt importante

Intr-o era in care toata lumea are dreptul de a-si exprima liber opiniile, cu siguranta nimeni nu va avea probleme in a gasi online feedback-uri despre locurile unde pot amaneta diferite obiecte. Astfel, cu ajutorul parerilor altor oameni se poate lua mai usor o decizie.

Personal amabil si zambitor

Oamenii tind sa se intoarca acolo unde au interactionat cu un personal zambitor si amabil. De aceea, foarte important este ca acest aspect sa fie studiat inainte de luarea unei decizii in privinta amanetarii bunurilor, indiferent de natura lor.

Conditii de pastrare a bunurilor

Un alt aspect ce trebuie luat in considerare atunci cand oamenii isi amaneteaza bunurile este modul in care acestea urmeaza sa fie pastrate. De exemplu, personalul cu care interactioneaza clientii trebuie sa le ofere acestora detalii despre unde tinute bijuteriile, electronicele si electrocasnice pe intreaga perioada a contractului. Astfel, oamenii au siguranta ca atunci cand isi vor recupera bunurile, ele vor fi in aceeasi stare in care le-au predat.

Toate criteriile de mai sus trebuie luate in considerare de catre cei ce se gandesc sa-si amaneteze bunurile (bijuterii, electronice sau electrocasnice). Astfel, ei vor avea certitudinea ca au facut cea mai buna alegere si ca, in acelasi timp au obtinut un pret foarte bun. Totodata este important ca toti clientii sa fie siguri ca bunurile lor sunt pastrate in cele mai bune conditii si ca atunci cand le vor recupera, ele vor fi in aceeasi stare!

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei