Criteriul National

6 criterii de alegere a serviciilor de amanet

6 criterii de alegere a serviciilor de amanet
septembrie 30
21:44 2018

Inainte de a alege un serviciile unui amanet sau a altuia, este important ca oamenii sa stie care sunt criteriile de care trebuie sa tina cont! De ce? Pentru ca in prezent exista astfel de puncte de desfacere la tot pasul si toata lumea isi doreste sa beneficieze de cele mai bune servicii, dar si de cele mai bune preturi!

Cel mai avantajos pret

In primul rand, cei care cauta sa apeleze la serviciile unui punct in care isi pot amaneta bijuteriile, electronicele sau electrocasnicele trebuie sa studieze locurile in care pot obtine cel mai bun pret pentru acestea. De exemplu, pretul aurului este calculat in functie de gramaj, dar si in functie de numarul de karate, pe cand in cazul electronicelor si a electrocasnicelor, pretul este dat de performanta acestora, dar si de tehnologie.

Servicii transparente

O casa de amanet care se respecta si care totodata isi respecta clientii trebuie sa aiba servicii transparente. Practic, cei ce pasesc intr-un astfel de punct de desfacere trebuie sa stie de la inceput pretul care li se poate oferi pentru bunurile lor, care este comisionul pe care urmeaza sa il plateasca, dar si care este perioada de gratie. In plus, preturile trebuie intotdeauna stabilite de catre un expert!

Proximitatea fata de casa

Pentru cei care sunt foarte ocupati, proximitatea fata de casa poate reprezenta un reper cheie atunci cand vine vorba despre locul in care decid sa-si amaneteze bunurile. Astfel vor sti ca intotdeauna pot ajunge repede acolo de unde trebuie sa-si recupereze bijuteriile, electronicele sau electrocasnicele.

Recomandarile sunt importante

Intr-o era in care toata lumea are dreptul de a-si exprima liber opiniile, cu siguranta nimeni nu va avea probleme in a gasi online feedback-uri despre locurile unde pot amaneta diferite obiecte. Astfel, cu ajutorul parerilor altor oameni se poate lua mai usor o decizie.

Personal amabil si zambitor

Oamenii tind sa se intoarca acolo unde au interactionat cu un personal zambitor si amabil. De aceea, foarte important este ca acest aspect sa fie studiat inainte de luarea unei decizii in privinta amanetarii bunurilor, indiferent de natura lor.

Conditii de pastrare a bunurilor

Un alt aspect ce trebuie luat in considerare atunci cand oamenii isi amaneteaza bunurile este modul in care acestea urmeaza sa fie pastrate. De exemplu, personalul cu care interactioneaza clientii trebuie sa le ofere acestora detalii despre unde tinute bijuteriile, electronicele si electrocasnice pe intreaga perioada a contractului. Astfel, oamenii au siguranta ca atunci cand isi vor recupera bunurile, ele vor fi in aceeasi stare in care le-au predat.

Toate criteriile de mai sus trebuie luate in considerare de catre cei ce se gandesc sa-si amaneteze bunurile (bijuterii, electronice sau electrocasnice). Astfel, ei vor avea certitudinea ca au facut cea mai buna alegere si ca, in acelasi timp au obtinut un pret foarte bun. Totodata este important ca toti clientii sa fie siguri ca bunurile lor sunt pastrate in cele mai bune conditii si ca atunci cand le vor recupera, ele vor fi in aceeasi stare!

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu