Criteriul National

6 idei de iluminat pentru biroul de acasa

6 idei de iluminat pentru biroul de acasa
octombrie 06
21:13 2020

Cautati idei de iluminat pentru biroul de acasa pentru a termina noul dvs. spatiu de lucru? Odata cu lucrul de acasa, ceva mai permanent pentru multi dintre noi, crearea unui spatiu perfect pentru munca devine o prioritate. Iar alaturi de un scaun confortabil si un birou decent, iluminarea adecvata este extrem de importanta pentru un spatiu ergonomic – si unul elegant.

Cititi mai departe pentru cele mai bune idei de iluminare si apoi consultati mai multe idei de birouri la domiciliu in galeria noastra.

1. Reveniti la elementele de baza cu o lampa de birou

Daca nu cumparati altceva, faceti din lampa de birou o achizitie imediata pentru biroul dvs. Nu numai ca este o forma practica de iluminare a sarcinilor (mai ales daca obtineti una care poate fi ajustata), este o modalitate excelenta de a adauga un strop de culoare. Daca esti in cautare de mobilier, corpuri de iluminat, decoratiuni si alte obiecte pentru amenajarea unei case, vizitati Conde.ro, unde gasesti lista cu cele mai bune magazine home&deco.

iluminat

2. Economisiti spatiu cu lumini de perete

Birou pe un spatiu restrans sau aveti nevoie de tot spatiul pe care il puteti obtine? Lampile de perete sunt alegerea potrivita pentru dvs. Acestea vor oferi aceeasi iluminare super-practica ca o lampa de birou si au bonusul ca nu necesita spatiu – nu aveti nevoie decat de o bucata de perete deasupra. Daca nu doriti sa conectati o iluminare noua, optati pentru o versiune plug-in care poate fi atasata pe perete.

3. Nu aveti spatiu pe perete? Incercati o lampa de birou

Daca nu aveti spatiu suficient pentru perete si birou, nu disperati: exista inca speranta pentru voi. Fixati o lampa fixabila pe un raft sau pe marginea biroului dvs. si sunteti apt pentru iluminare focalizata – care arata si ea destul de cool. Cablul va fi probabil la vedere, asa ca profitati la maximum optand pentru un design colorat.

4. Combinati si iar combinati pentru o combinatie perfecta de iluminare

Pentru munca serioasa si stilul serios, amestecati iluminarea cu o varietate de stiluri si inaltimi. Aici, lumina de birou cu brat echilibrat este asociata cu o lumina suspendata eleganta deasupra capului pentru doua surse de iluminare focalizata. Daca noul dvs. birou de acasa se afla intr-o camera mai mare, cum ar fi o bucatarie sau un dormitor, o lampa suspendata separata poate ajuta, de asemenea, la separarea spatiului si sa il faca sa se simta mai autonom.

birouri

5. Adaugati drama cu plafoniere

Cunoasteti acele spatii de lucru cu pafoniere uriase deasupra malurilor birourilor? Pentru asta ne indreptam aici, doar mai privat si mult mai elegant. Daca aveti luxul unei camere mai mari pentru biroul dvs. de acasa, de ce sa nu va pozitionati biroul in mijlocul spatiului si sa atarnati corpurile deasupra capului? Daca ati lucrat la insula dvs. de bucatarie, s-ar putea sa fiti obisnuit deja cu aceasta configuratie.

6. Mergeti pe traditional cu o lampa de podea eleganta

Te simti fantezist? Adaugati farmec la o configuratie traditionala cu o lampa de podea decorativa langa birou. Nu numai ca este potrivirea perfecta pentru o schema de la mijlocul secolului , ci ofera aceleasi servicii ca o lampa de birou – si aceasta stralucire putin mai dezactivata va face minuni si in cazul in care lucrati pe video.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul