Criteriul National

6 motive grozave pentru a cumpăra un colțar

6 motive grozave pentru a cumpăra un colțar
noiembrie 23
02:30 2021

Vă întrebați dacă este cazul să vă cumpărați una sau mai multe canapele noi? Nu sunteți sigur ce design sau formă să alegeți? Vă gândiți că un colțar ar putea fi potrivit, dar nu sunteți sigur? Citiți mai departe și aflați care sunt cele mai bune motive pentru a cumpăra colțare de living și ce le face o piesă de mobilier atât de iubită la nivel universal.

1. Oferă o mulțime de spațiu de stat jos

Multe colțare de living pot găzdui cu adevărat o mulțime de oameni. Unul mare poate avea chiar și 10 persoane sau o familie de patru persoane care se relaxează confortabil pe el. Este practic tot spațiul echivalent pe care l-ar oferi mai multe canapele cu 2 sau trei locuri, plus colțul, și niciun spațiu nu este irosit. Multe colțare de living sunt destul de economice din punct de vedere al spațiului și, oarecum contraintuitiv, pot funcționa bine într-o sufragerie mică sau într-o cameră care este frecvent utilizată de mai mulți membri ai familiei sau de oaspeți.

2. Sunt (foarte) confortabile

Colțarele de living sunt făcute pentru relaxare! Vă puteți întinde într-unul din ambele sensuri, iar colțul este unul dintre cele mai confortabile scaune pentru care membrii familiei sunt obligați să se bată. Pot încăpea mai mulți oameni în poziții mai confortabile, pe un colțar living comandat de la Emag, decât pe combinația echivalentă de canapele tradiționale.

3. Încurajează interacțiunile sociale

Multe colțare de living facilitează socializarea. Într-o cameră mică, nu trebuie să vă striviți unul lângă celălalt sau să negociați cine va ocupa un loc confortabil și cine va ajunge pe un fotoliu sau pe un scaun. Într-o cameră mare, puteți crea o varietate de aranjamente, cu un colțar combinat cu alte locuri confortabile și, totuși, să economisiți puțin spațiu.

4. Fac o declarație de stil

Prin însăși virtutea dimensiunii lor, colțarele de living devin un punct central al aproape fiecărei camere. Varietatea de dimensiuni, forme, țesături și culori înseamnă că veți putea alege cu ușurință un stil de colțare de living care se potrivește cu designul camerei dvs. Și, spre deosebire de multe canapele tradiționale, nu va trebui să faceți compromisuri în ceea ce privește confortul: colțarele de living tind să fie atât confortabile, cât și elegante.

 

5. Crează zone într-o cameră

Vă faceți griji că un colțar vă va limita libertatea de design și va rămâne pentru totdeauna blocat într-un colț? Contrar așteptărilor, un colțar nu trebuie să intre într-un colț. Într-o cameră mare, îl puteți folosi pentru a crea o zonă dedicată unei anumite sarcini (vizionarea la televizor, socializarea), iar dimensiunea piesei vă va ajuta în mod natural să împărțiți spațiul în diferite zone funcționale sau vizuale. Un colțar este cel mai bun prieten al dvs. pentru a da sens unui spațiu de locuit în plan deschis.

6. Reprezintă un pat suplimentar

La fel ca și canapelele tradiționale, multe colțare de living vă permit adesea să transformați o canapea într-un pat. Este adesea mai ușor decât cu o canapea extensibilă tradițională și s-ar putea să ajungeți cu o parte din canapea liberă, pe care să vă așezați normal. O canapea extensibilă pe colț este o soluție excelentă atunci când camera de zi trebuie să acționeze și ca dormitor pentru oaspeți.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul