Criteriul National

6 Sfaturi pentru alegerea serviciului de tractari potrivit

6 Sfaturi pentru alegerea serviciului de tractari potrivit
februarie 19
09:02 2021

Criteriile descrise mai jos va vor ajuta sa alegeti o companie de tractari intr-un mod intelept, astfel incat sa primiti cea mai buna asistenta rutiera:

1. Serviciile cu clientii

Atunci cand ati facut pana in mijlocul drumului, si sunati la un serviciu de tractari pentru asistenta rutiera de urgenta, este dificil sa aveti de a face cu atitudinea negativa si nefolositoare a unei companii. Daca personalul este nepoliticos la telefon, sau dezinteresat si nu va asculta problema, va puteti astepta ca serviciile oferite sa nu fie unele de calitate, odata ce ii angajati.Asadar, daca aveti un presentiment negativ legat de companie, nu colaborati cu ei. Alternativ, alegeti un serviciu de tractari cu care colaborati usor, si are o atitudine pozitiva fata de clienti.

2. Serviciile oferite

Unele companii de tractare ofera un tip specific de servicii, altele includ tot ce va puteti imagina in pachetul oferit.

Asadar, analizati in prealabil, si verificati tipurile de servicii oferite de companie inainte de a le solicita ajutorul. Spre exemplu, daca masina dumneavoastra se strica noaptea tarziu, aveti nevoie de un serviciu care ofera asistenta 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Insa, daca va deplasati intre diferite tari cu mai multe masini, aveti nevoie de un serviciu de tractare international.

3. Costurile de tractare si asistenta rutiera

Orice serviciu din lume este oferit la un anumit cost, insa nimeni nu vrea sa plateasca suplimentar pentru convenienta. Asadar, www.tractari-auto.info va recomanda sa aflati costul cerut de compania de tractari inainte de a-i angaja. Cand analizati costul serviciului de tractare, fiti atenti atat la pretul pe kilometru cat si la taxa de cuplare cotata de firma.

Taxa de cuplare include costul atasarii vehiculului la masina de tractare, iar pretul pe kilometru depinde de locatia in care doriti sa fie lasat vehiculul dumneavoastra dupa tractare. In afara acestor costuri, multe servicii de tractare au taxe suplimentare pentru perioada sarbatorilor, pentru tractare din afara drumurilor conventionale, tractare iin afara tarii si multe altele. Faceti o comparatie cu alte servicii de tractare din zona dumneavoastra, inainte de a lua o decizie.

4. Siguranta si disponibilitatea masinilor de tractare

Incidente precum o pana de cauciuc sau un accident se pot petrece oriunde, si in orice moment. Asadar, este intelept sa alegeti o companie de tractari care sa va ofere asistenta 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, pe tot parcursul anului. Nu este de nici un ajutor daca firma de tractari va contacteaza sau va raspunde in propriul ritm, indiferent de situatia in care va aflati. Aceste companii nu sunt de incredere, si nu merita sa investiti in ele. Asadar, colaborati cu o companie care este mereu la dispozitia dumneavoastra.

5. Reputatia pe piata

Faceti cercetari inainte de a investi intr-o firma de tractari. Discutati cu familia, colegii, prietenii si vecinii, in cautarea unei pareri obiective si neutre cu privire la serviciile pe care doriti sa le angajati pentru asistenta viitoare. Puteti de asemenea cauta recenzii pe pagini web precum Google, Pagini Aurii, sau altele. Tineti minte faptul ca un istoric curat si pozitiv conteaza mai mult decat vechimea firmei pe piata. Desi experienta este in mod clar un avantaj, nu este mereu o garantie a faptului ca acea companie ofera servicii de calitate.

6. Asigurare si licenta valabila

Este esential sa alegeti o companie de tractari care are toate actele in regula. Asigurati-va ca firma de tractari si masinile de tractare sunt asigurate si au toate certificarile nationale necesare pentru a-si desfasura legal afacerea. In afara acestor aspecte, tineti minte sa verificati mereu daca masinile de tractare au logo-ul companiei imprimat pe sasiu atunci cand sosesc sa va ofere asistenta.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Laurentiu Groza

Laurentiu Groza

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul