Criteriul National

6 situatii in care ai putea avea nevoie de tractare auto

6 situatii in care ai putea avea nevoie de tractare auto
aprilie 23
23:12 2022

Daca ai o masina si calatoresti mult prin tara, este bine ca in agenda telefonului sa ai numerele unor firme de tractari. Nu trebuie sa ai cate un numar din fiecare judet. Daca ai un numar de la tractari auto Brasov ( centrul tarii) si cate un numar din fiecare extremitate cardinala a acesteia, vei putea avea un raspuns prompt in cazul unui eveniment neplacut.

Care sunt acele situatii in care poti avea nevoie de o firma de tractari auto?

1. Ai facut pana. Daca ai facut pana si nu ai o roata de rezerva, o firma de tractari te poate ajuta sa repari roata sau sa ajungi in primul service. In principiu, este bine sa cauti firme care ofera inclusiv servicii de vulcanizare mobila;

2. Masina s-a blocat. Ai uitat cheia in interior si masina s-a blocat? Exista firme de tractari care iti pot oferi inclusiv serviciu de deblocari auto. Apeland la o astfel de firma vei putea evita spargerea geamului sau apelarea la alta solutie mai putin prietenoasa cu vehicului.

3. Masina a iesit de pe carosabil. Conditiile grele de drum sau neatentia pot duce la iesirea vehiculuui de pe carosabil. In multe cazuri, aceasta este foarte greu de adus inapoi pe carosabil cu forta proprie. O firma de tractari poate rezolva rapid situatia.

4. Trebuie sa transporti o masina cu numere expirate sau care nu poate circula pe drumurile publice din diverse motive. Nu toate masinile pot circula pe drumurile publice, motivele fiind destul de diverse: sunt masini de colectie care trebuie sa ajunga la expozitii, sunt masini care nu au trecut de inspectia tehnica, sunt masini neinmatriculate, etc. Un serviciu de tractari este cel mai potrivit pentru mutarea masinii dintr-o parte in alta;

5. Ai fost implicat intr-un accident. Desi neplacute, accidentele se intampla destul de des. Neatentia sau conditiile proaste de drum duc la situatii extrem de neplacute. Daca ai fost implicat intr-un accident si singurele pagube sunt materiale, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa apelezi la o firma de tractari auto. Aceasta te va ajuta sa duci masina intr-un service pentru a o repara;

6. Masina s-a avariat din diverse alte cauze. Exista o multime de cauze care pot duce la avarierea masinii, multe dintre ele declansandu-se atunci cand nu te astepti. Si in aceasta situatie, o firma de tractari auto este cea mai buna solutie.

Cum alegi cea mai buna firma de tractari auto?

Este bine sa cauti firma de tractari auto inainte de a avea probleme, pentru a te asigura ca iti ofera servicii corecte. O firma buna trebuie sa aiba experienta, sa aiba costuri cat mai transparente, sa iti ofere optiunea de a transporta vehicule de greutati variate, sa aiba program non stop si sa raspunda rapid solicitarilor. In general, firmele moderne de tractari pot ajunge la tine in doar cateva minute, ajutandu-te sa economisesti timp si sa stai cat mai putin pe strada, alaturi de masina avariata.

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Razvan Nemesu

Razvan Nemesu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul