Criteriul National

7 lucruri de care sa te feresti atunci cand alegi o firma de promovare

aprilie 20
07:46 2017

seo2

Orice site si orice afacere online nou initiata este evident ca are nevoie de promovare online. Pentru a ajunge cunoscut pe piata online, firmele de promovare actioneaza pentru a va pune in topuri si pentru a atrage cat mai multi vizitatori pe site-ul dumneavoastra.

Cu cat atrageti mai multi vizitatori, cu atat aveti mai multi posibili clienti, ceea ce este perfect. O campanie de promovare nu numai ca poate dura destul de mult dar depinde si de cat de ampla doriti sa fie. Toate aceste aspecte le discutati cu firmele de promovare online dar fiti mereu atenti la contractele pe care le semnati.

Orice firma de promovare online va va oferi promisiuni de optimizare extraordinare dar realizati daca aceste puncte ar putea fi atinse sau nu. Nu va aruncati la intalnirea primei firme de promovare online. Studiati piata, preturile, parerile celorlalte persoane si de-abia apoi optati pentru o firma pe care sa o verificati din toate punctele de vedere.

Este o etapa extrem de importanta atunci cand vine vorba de alegerea unei firme de promovare online, de aceea  articolul acesta isi propune s ava prezinte care sunt cele  7 lucruri de care sa va feriti atunci cand alegeti o astfel de firma. Speram ca veti reusi sa intelegeti care sunt aspectele pe care trebuie sa le analizati si cu siguranta, la sfarsitul acestui articol veti fi in masura sa alegeti cea mai buna firma de promovare.

De ce sa ne ferim atunci cand alegem o firma de promovare?

1.In primul rand incercati sa evitati si sa nu colaborati cu nici un consultant SEO, serviciu sau agentie care nu ofera transparenta in ceea ce priveste metodele de promovare web. In acelasi timp, dumenavoastra trebuie sa stiti tot ceea ce presupune promovarea, cum va decurge ea, cine sta in spatele acesteia, care sunt scopurile si cat de mult se doreste acest lucru. Nu lasati aceste aspecte nediscutate si neanalizate.

2.Evitati sa colaborati cu firmele de promovare online care nu va vor afisa reclamele si anunturile dumneavoastra pe cele mai populare blog-uri si forum-uri online. Ganditi-va ca toate aceste servicii dumneavoastra le platiti, iar munca lor este sa va promoveze site-ul cat mai bine.Feriti-va de firmele care va posteaza anunturi si reclame pe blog-uri si forum-uri cu rulaj al vizitatorilor foarte mic.

  1. Nu colaborati cu firmele de publicitate online care nu doresc si nu sunt dispuse sa creeze impreuna cu dumneavoastra un brand. Succesul dumneavoastra in aceste conditii va fi imposibil de atins. Firmele de promovare trebuie sa fie langa dumneavoastra si sa faca tot posibilul pentru a va face cunoscut si pentru a va atrage cat mai multi vizitatori si eventual clienti.
  2. Un alt lucru de care trebuie sa fiti constient este faptul ca nu multe din firmele de promovare va vor oferi consultanta de calitate. Va sugeram sa evitati sa colaborati cu firmele de promovare online care nu va ofera consultata non-stop si care nu sunt dispuse sa remedieze problemele in cel mai scurt timp sau sa lucreze uneori suplimentar pentru a va aduce in top.
  3. Feriti-va de firmele de promovare fantoma care de-abia au intrat pe piata. Nu puteti sti cat de serioase sunt si daca va pot ajuta cu adevarat. Daca doriti sa nu intampinati probleme si aveti nevoie de o promovare corect efectuata si de un numar de vizitatori cat mai mare intr-un timp cat mai scurt, apelati la firmele cu experienta in acest domeniu.
  4. Incercati sa evitati sa lucrati cu firmele de promovare care nu doresc sa semnati nici un contract inaintea inceperii acestui program de promovare si este extrem de important sa cititi cu atentie clauzele din contract. Ganditi-va ca orice firma de promovare va incerca sa isi asume cat mai putine lucruri in cazul unui esec. Discutati cu acestea, cititi contractul complet si deabia apoi daca sutneti multumiti, semnati contractul.
  5. Evitati sa alegeti o firma de promovare online care nu va garanteaza ca va va distribui anunturile si reclamele dumneavoastra pe blog-urile, forum-urile si retelele sociale arhicunoscute. Daca acest lucru nu este specificat in contract , atunci ar fi cazul sa renuntati la ei pentru ca e posibil sa nu fie seriosi. Dumneavoastra cu siguranta cautati succesul, de aceea este extrem de important sa fiti cat se poate de prudenti in alegerea firmei de promovare.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro