Criteriul National

8 Idei de Cadouri pentru Copii

iunie 08
23:33 2019

Toti copiii isi doresc cadouri, iar adultii se dau peste cap pentru a le indeplini dorintele celor mici. Tot ce ne-am dorit noi atunci cand eram mici, acum isi doresc si copiii nostri. Daca noi cand eram mici ne doream papusi cu Aradeanca, acum cei mici isi doresc printese Disney si Barbie. In acelasi timp, atunci cand noi ne doream mai multe jocuri fizice, cei mici isi doresc azi mai multe jocuri pentru PS4 sau Xbox.

Glob pamantesc

Acesta nu ar trebui sa lipseasca din camera niciunui copil. Exista mai multe globuri pamantesti in functie de varsta, acest glob pamantesc fiind potrivit indiferentt de varsta celui mic.

Echipament sportiv

Acest echipament trebuie ales in functie de preferintele celui mic. Puteti alege un costum de tenis sau de fotbal, un costum de balet sau de gimnastica.

Kit decorare camera

Un alt lucru interesant pe care il puteti oferi celui mic este un kit de decorare al camerii. Toti copiii isi doresc ca locul unde isi petrec cel mai mult timp sa fie decorat cat mai bine cu tot soiul de postere din Frrozen, fluturi, curcubee, dar si o multime de autocolante. Aceste lucruri reusesc sa dea viata camerei celui mic, acesta bucurandu-se de toate aceste personaje inedite. Cui nu-i place sa-si personalizeze camera asa cum isi doreste?

Paturica pentru bebe

In cazul in care copilul este mic, nu vei da gresi cu una sau mai multe paturici bebe, in care acesta sa poata dormi linistit si parintii sa se bucure de somnul linistit al micutului.

Jurnal

Intr-un jurnal, copilul isi poate asterne secretele. Desi jurnalul este in general pasiunea fetelor, chiar si baietii pot sa scrie intr-un astfel de jurnal. Un jurnal in care atat baietii, cat si fetele isi pot asterne gandurile este un cadou inedit. Ei isi pot scrie cu regularitate gandurile intr-un astfel de jurnal.

Microscop

Exista mai multe modele de microscop potrivite pentru cei mici. Puteti alege un microscop cu o complexitate mai mica sau mai mare, in functie de produsele pe care le veti gasi pe piata. Acest cadou este destinat copiilor mici, dar asta nu inseamna ca nici cei mai mari nu il vor indragi la fel de mult pentru ca un microscop este un cadou interesant.

Tangram

Acest joc este potrivit pentru multe varste, el fiind un joc de creativitate binevenit in casa oricui. Acest joc poate fi o provocare pentru cel mic, dar si pentru parinti in acelasi timp. In plus, exista o multime de  variante si modele spre care va puteti orienta, de aceea cu siguranta nu veti avea dificultati in a gasi un joc potrivit pentru copil.

Album personalizat

Oricui ii place sa faca poze, acestea traducandu-se prin amintiri frumoase. Copiii iubesc insa sa se uite la albume cu ei si sa retraiasca anumite momente. Exista astfel un numar mare de modele de albume si chiar si variante in care puteti scrie cateva randuri. Aceste albume sunt astfel un cadou inedit pentru un copil care doreste sa se bucure de pastrarea amintirilor in format foto.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Claudiu

Claudiu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul