Criteriul National

9 greseli de ingrijire a parului care trebuie evitate

9 greseli de ingrijire a parului care trebuie evitate
iulie 31
12:09 2019

Cu siguranta ca nu va ganditi prea des la cat de mult pot dauna parului dumneavoastra toate produsele si tratamentele la care il supuneti zilnic. Chiar daca ne dorim sa avem un par sanatos, bogat si stralucitor, uneori, fara sa realizam, facem greseli care dauneaza foarte mult podoabei noastre capilare. In ideea ca veti dori sa le evitati pe viitor, va prezentam un top ale celor mai frecvente greseli care dauneaza parului si care, desigur, trebuie evitate.

 

Treceti foarte rar pe la tuns

Sunteti adepta unui model de coafura par mediu sau par scurt despre care stiti ca va avantajeaza foarte bine, dar lasati timp prea mult intre tunsori. Acest lucru nu este benefic pentru ca favorizeaza deteriorarea varfurilor firelor de par si va necesita scurtarea lui cu mult mai mult decat v-ati fi dorit.

 

coafor

Nu folositi balsam de par

Daca va doriti un par stralucitor, hidratat si sanatos, folositi cat mai des balsamul de par. Acesta se va aplica pe varfuri si nu pe scalp si se va clati cu atentie cu apa curata si calduta de fiecare data.

 

Nu pregatiti parul inainte de a-l supune temperaturilor crescute

Daca urmeaza sa folositi aparate care modeleaza parul la temperaturi crescute, folositi inainte spray-uri care sa protejeze parul de caldura. Astfel veti minimiza pagubele care pot fi foarte mari.

 

V-ati ales gresit tunsoarea

Alegerea gresita a tunsorii este ceva obisnuit si poate fi usor de impiedicat. Tunsoarea sau coafura trebuie sa fie alese in functie de forma fetei si nu dupa cum dicteaza moda. O tunsoare bine aleasa va poate da un aer mai tanar si mai stilat decat o tunsoare moderna, total nepotrivita. Daca nu stiti ce tunsoare v-ar avantaja cel mai mult, nu ezitati sa apelati la sugestiile hair stylist-ului de la coafor.

coafor1

Nu folositi produsele potrivite

Evitati utilizarea produselor care nu se potrivesc cu parul dumenavoastra. Acestea pot genera multe probleme si daune. Alegeti intotdeauna produse realizate din ingrediente naturale si care se potrivesc tipului dumneavoastra de par. Daca nu stiti ce tip de par aveti si ce produse vi s-ar potrivi, la un salon coafura Bucuresti cu siguranta puteti afla toate detaliile necesare, bucurandu-va totodata de momente de rasfat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strangeti prea tare parul prins in coada

Daca sunteti genul sportiv care adora coada de cal sau chiar doua codite, aveti grija sa nu strangeti foarte tare elasticele sau panglicile pe care le folositi. Astfel puteti evita ruperea si deteriorarea firelor de par.

 

Periati parul dupa baie

Evitati sa periati parul incurcat dupa baie – el se poate deteriora foarte usor. Puteti sa alegeti sa il periati inainte de baie sau dupa ce s-a uscat si, daca obisnuieste sa se incurce la spalat, un balsam va fi de mare ajutor pentru a impiedica formarea nodurilor.

 

Folositi vopsea ieftina de par

Daca obisnuiti sa va vopsiti parul, alegeti intotdeauna produse de calitate superioara care nu va afecteaza firul de par. Nu faceti economie pentru ca pretul in timp indelungat va fi mai mare decat v-ati putea imagina.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Ionela

Ionela

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei