Criteriul National

A început figurația, dar atenție pe banii noștri! Partea Întâi

A început figurația, dar atenție pe banii noștri! Partea Întâi
mai 05
12:59 2016

A început în mod legal figurația. De astăzi timp de o lună de zile,blatul ușor -ușor se va coace. Mai are rost să vă aducem aminte de modul sfidător în care cei implicați în asemenea manevre operează? Aşa cum bine intuiţi, se pot bate recorduri, deoarece totul e posibil iar prin strategeme îşi vor vedea interesul, încălcând cu atât mai mult…limita bunului simț.

elegant

 

 

Dar aceasta nu este tot.Și nu dorim deloc să exagerăm sau să vă înspăimântăm.Toate se petrec după un anumit plan, pentru că ceea ce este mai rău se rezumă la astfel de jocuri murdare și nepermise care se fac cu banii.Mai contează proveniența lor?

Mai este cazul să vă aducem aminte de ce se opresc din salarii, din venituri obținute de dumneavoastră, cu alte cuvinte veniturile din taxe și impozite?

Până atunci, dacă observați vremurile am putea să spunem că și cerul plânge, parcă având acel mesaj al Naturii, al Acelui Demiurg care nu vrea și nu poate să se uite la noi cum am suferi și cum ne-am lăsa amăgiți și prostiți de către unii sau de către alții.

De aceea, perioada care se apropie e una crucială! În toată istoria modernă a României s-au aflat momente decisive, dar se pare că oamenii politici actuali nu prea mai posedă demnitate, onoare sau o voinţă de neclintit. Totul se înfățișează, de o asemenea manieră,încât să placă electoratului.Totul este de faţadă şi actorii și starletele sunt cam fără de ruşine şi principii.

 

După ce au trecut Sărbătorile Pascale, aceşti „jucători” au încercat să schimbe strategia, în sensul că au mizat pe faptul că lumea poate să uite marasmul și să evite…  nenorocirea. Bineînţeles, multiplele jocuri de culise de acum vor începe, însă la felul în care evoluează aceeași nesfârșită miuță politică, lucrurile sunt departe de a fi rezolvate.
Din arsenalul mizeriei politice postdecembriste se vor scoate la iveală minciunile și dezinformarea, deoarece sunt lucruri brevetate. Cel mai indicat moment a fost acela al stabilirii „regulilor jocului” în sensul că s-a legalizat că vor fi doar într un singur tur, iar schimbările „din mers” a strategiilor vor fi la ordinea zilei.

defecti

Oare cât la sută dintre angajaţii români cu studii superioare şi vârsta cuprinsă între 20 şi 50 de ani vor împărtăşi ideile si convingerile unora sau altora? Faptul că aleşii se prezintă ( în proporţie covârşitoare imaculaţi)  favorizează tocmai sentimentul de suspiciune, de necinste, de manipulare a adevărului şi  chiar de realizare de compromisuri.

Având în vedere gravitatea unei astfel de situații și faptul că cei implicați în aceste jocuri de culise, cred că au de a face cu „stupid people” , vom reveni ca să vă prezentăm mai multe amănunte despre aceste lucruri pe care le considerăm nelalocul lor.

Până atunci,vom încerca să facem o chetă pentru politicieni, deoarece nu dorim ca unii dintre ei să păţească ceva rău, în cazul unui… atac terorist. Ca şi în acel banc savuros, ar trebui să fim prevăzători și darnici.

Nu de alta, dar se zvoneşte că teroriştii când vor ocupa Palatul Guvernului României vor cere o sumă considerabilă ca şi răscumparare în scopul eliberării guvernanţilor. Altfel, aceştia vor ameninţa că îi vor stropi cu benzină şi le vor da foc. Acum, ca să nu mergem din maşină în maşină, realizăm o chetă.Dilema este aceasta… Bine-bine, oare cât ar da fiecare ?

Veţi contribui şi dumneavoastră?

 

Sursa foto : www.turnucustiri.ro,saccsiv.wordpress.com

 

Departamentul Pamflet Criteriul

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro