Criteriul National

A merge pe drumul tău e o artă…

A merge pe drumul tău e o artă…
ianuarie 19
15:36 2017
Vreau să fiu ca mine !
rascruce-drumuri
   Putini dintre noi isi propun sa fie - altfel decat ceilalti – in sensul sa reuseasca mergand pe cont propriu.
   Majoritatea raman „ setati „ pe – Modelul- prezentat de familie, scoala , anturaj ,si… in final IMITATIA  este chiar propria alegere.
 
    E vreo greseala in a trai in lume dupa -MODEL -?
 
 Nu-i vorba de vreo greseala. E mai mult. Parca-i un blestem sa nu ne multumim cu ceea ce suntem, sa nu ne placa viata noastra, sa dorim viata altuia, s-o imitam  si, chiar sa cautam sa ni-o insusim.
   Aceasta tendinta tradusa in fapte ne arata ca avem o intrega colectie de MASTI pe care le schimbam in dorinta de a fi acceptati de catre ceilalti.
Sus masca, jos masca, eu unde sunt ?
 
   Chiar credem ca celorlalti le pasa de noi ?
 
Cati dintre noi au primit un ajutor sincer si benefic de la cel de langa el ?
Odata cazut, parca nici n-ai fost vreodata, celorlalti li se pare ca asa trebuia sa fie; „calea „lor a devenit astfel mai libera.
   CADERILE sunt cel mai bun prilej de a ne trezi si a intelege ca fiecare pentru sine  e fauritor de PAINE. Realizam ca numai pe „drumul” propriu  fiecare devine puternic, fiind ca „MODELUL „este personalizat , realizat chiar  cu „zestrea ” lui, fara sa imite pe ceilalti si nici sa-le ingradesca in vreun fel calea.
 
   Si… atunci ,cand fiecare pe „drumul „lui se va deplasa in mod natural, sensul comun va duce catre   - ARMONIE – stare care va face ca viata in comuniune  sa fie frumoasa .
 
   Fii ca tine si vei fi om intreg !
Sursa foto : Bogdan Budai
Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte inspiratului autor Vasile Soroceanu şi totodată,pe această cale îl asigură de colaborarea ce se doreşte a fi permanentizată !

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro