Criteriul National

A plecat circul a venit CAL-VARUL!

A plecat circul a venit CAL-VARUL!
iunie 17
19:09 2016

 

HRISTOS S-A ÎNĂLȚAT!

Circ

Dragii mei, astăzi am să vă povestesc cum a fost la circ. Da, cu riscul de a vă surprinde vă mărturisesc că  am fost la circ! Ce, oare de vă mirați? Eu unul, decât să stau ca voi în fața telembizorului să văd clovnii de la COTROCENI și palatul VICTORIA , maimuțele, hipopotami și alte viețuitoare dresate special pentru a duce mai departe lumina întunecată a unei minți bolnave, am preferat să-i văd în carne și oase la CIRC.

 

Culmea fericirii -CIRCUL AMERICAN a plecat imediat după numărarea voturilor. Eu am prins chiar ultima reprezentație. Marea majoritatea de ADORMIȚI din țara noastră au preferat să parieze ca la loto pe un primar,pe  un consilier de parcă erau GLADIATORI în arenele ROMANE. Cine i-o fi trimis… habar nu am!

1

Până una alta eu unul deja am rămas cu gândul la vechiul primar la auzirea rezultatelor alegerilor electorale. Cică, taman CONSTANȚA are pentru prima dată un nou primar după ȘAPTE ani. Măi să fie, mi-am zis în gândul meu. Cum adică are un nou primar? Adică pleacă al vostru și vine al nostru? Unii deja au sărit în sus de bucurie spunând “să vezi acum cum o să-l critice pe vechiul primar, să vezi câte nereguli o să găsească în hârțoage”. Sanchi… Mucles!

Eu la fel am preferat mai departe să mă uit la desene animate cu BERNARD (noul primar) și ȘOPÎRLA (vechiul primar) călare pe bicicletele lui ANDREI arhitectul de serviciu din fața primăriei. Că tot se plângea el că nu are piste amenajate în CONSTANȚA.

Nu vă mai spun că unii prieteni buni intenționați au fost la teatru. Cică acolo se fac cărțile, știți voi negocierile între partide, fotolii și protocoale de genul următoarei scenete:

Dar până la urmă nu ști ce se petrece în familia fiecăruia. Eu unul am rămas fascinat de relația veșnică dintre FICUS ȘI MAIMUȚĂ

Acestea au fost prezentate en detail si engros de trusturile media. La fiecare zi de votare trebuie să arate în văzul lumii cum au mers împreună la vot. Ce gânduri le trece prin cap, ce intenții sau ce previziuni pot anticipa. Cred că sunt în asentimentul multora dintre dumneavoastră când îndrîynesc și afirm că sunt sătul de așa ceva! De aceea am preferat să nu VOTEZ CU NIMENI și să merg la CIRC.

Circ au mai făcut și alții. De exemplu DNA-ul. Făcând o coadă la porțile împărătești ca pe vremea ROMANILOR care cucereau SARMISEGETUZA. Sau mă rog ca la gostat

Ca pe vremea împușcatulu…

Eu nu zic că nu-i bună reclama dar bag de seamă că toți în afară de cititorii mei, nimeni nu vrea să rețină sfaturile domnului PROFESOR.

Păi nu vă aduceți aminte că vă spunea DOMNUL PROFESOR că ar fi bine ca FEMEIA să conducă o ȚARĂ de GETO-DACI. De ce să stea ea la cratiță și să legene copii pe picioare sau în copaie. Deci LENUȚA lui CEASCĂ era prima EVĂ din ERA COMUNISTĂ. În ERA POST-DECEMBRISTĂ a fost pregătită altă LENUȚĂ. Dar asta a ajuns după gratii cu ajutorul SERVICIILOR(de masaj, de curățenie sau îmbălsămare). Ați văzut cum se ține MĂTURA în campania electorală sau cum se împletește COLȚUNI. Nu zic.Sunt îndeletniciri care sunt folositoare după GRATII. Poate întru viitor apropiat ți arta v-a da o nota de ELIBERARE CONDIȚIONATĂ.

Dar în fine sa votat cum sa votat dar au apărut și  Păi cum bre să nu se fure? Se fură pentru că noi le facem jocul de la răzbel încoace. Ați văzut și voi la alegerile anterioare cum au fost implicate SERVICIILE? Dar acum când totul e prelucrat electronic ca la COLECTIV ,când numără dobitoacele de parcă le încarcă pentru ABATOR totul e atent planificat. Credeți voi că băieții aceia care îi dădeau târcoale corespondenței și familiei lui CODRUȚA sau îi suflau fișierele lui BASE au stat cuminți după GRATII în ziua alegerilor? Nu. Păi și atunci? De ce bre mergeți la VOT? Ca să o luați iarăși în BOT?

Nu mai bine stăm noi cuminți acăsucă sau cu prietenii la un grătar în fața focului frigând mațele fripte a viitorilor candidați? Vă dați voi seama după PREMIEREA câștigătorilor urmează MĂCELUL(în partid). Și e mai bine așa să MUȘTI CÂINELE decât să te MUȘTE EL PE TINE patru ani de acum încolo. Am glumit acum și să nu mi-o luați în nume de rău, deoarece nu recomand nimănui să mănânce din dușmani. Mai bine îi îmbălsămăm ca pe TROFEE în arenele de la CIRC.

15

Vreau să vă MĂRTURISESC cu mâna pe inimă de GET be GET că unii deja regretă că s-au suit în TELEGUȚA lor. Și vor să protesteze. O să o fac și eu STRIGÂND  JOS DECEBAL. De așa am ajund DACII să-l de-a jos pe DECEBAL la CONSTANȚA. Degeaba vor ei să strige și să protesteze că s-a FURAT MASIV LA VOTARE. Eu le spun una și bună unde nu-i cap vai de TELEGUȚĂ (pardon de TĂRTĂCUȚĂ). Numai la noi în țară se poate RĂSTURNA CARUL CU PROȘTI. Ar trebui la primele manifestări de stradă să-i selectăm și să-i dăm pe mâna JANDARMERIEI. Vorba românului…” cine se aseamănă TREBUIE ADUNAT! ”

Dar despre toate acestea voi vorbi în alte relatări ale mele din terenul lor că eu deja sunt la POMENIREA NEAMULUI sau mă rog a SFINȚILOR NEAMULUI ROMÂNESC.

O zi bună de la DOMNUL și vorbim altă dată până la alegerile viitoare cum e să CĂLATOREȘTI din ISRAEL în ROMÂNIA în preajma ALEGERILOR. NOAPTE BUNĂ COPIII.

 

2

 

Notă pentru cititori.

Am și eu o întrebare oare va continua NOUL PRIMAR să dea din BURIC aruncând CARNE pe VAL în MAMAIA?

 

 

 

 

Sursa foto www.jurnaluldevrancea.ro,www.coloring.ws,www.dcnews.ro

Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte autorului pentru excelentul material care a dorit ca identitatea să-i fie protejată din motive lesne de înţeles!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo