Criteriul National

A şasea ediţie a concursului de fotografie, afiş şi colaj va avea loc la Colegiul Naţional de Arte Regina Maria din Constanţa!

A şasea ediţie a concursului de fotografie, afiş şi colaj va avea loc la Colegiul Naţional de Arte Regina Maria din Constanţa!
aprilie 11
12:56 2016

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa dimpreună cu Colegiul Naţional de Arte Regina Maria Constanţa organizează Concursul de FOTOGRAFIE, AFIŞ ŞI COLAJ în cadrul Concursului Naţional Educaţie pentru Sănătate, ediţia a VI-a ce se va desfăşura în data de 28 Mai 2016

logo

 Locaţia va fi generoasa incintă a CNA Regina Maria Constanţa.Vor participa elevi de la clasa pregătitoare şi clasele I-XI

Vă prezentăm condiţii de realizare a afişului:

 • Tehnica: tempera, guaşe, acrilice, pastel, mixtă;
 • Dimensiunea afişului 42/60;
 • Participă la această secţiune elevii de la clasa a VII-a până la clasa a XI-a (VII-XI).
 • Tematica clasele VII-VIII- Prevenirea diabetului zaharat; Titlul – O viaţă dulce, fără diabet!
 • Tematica clasele IX-XI – Prevenirea diabetului zaharat; Titlul – Sănătos şi longeviv. Zahăr în comportament, nu în sânge!

 

De asemenea,condiţii de realizare a colajului sunt:

 • Participă la această secţiune elevi de la clasa pregătitoare şi clasa I;
 • Lucrările vor fi realizate la şcoală, în echipă de 3 elevi, sub îndrumarea cadrului didactic;
 • Dimensiuni şi forme – foaie de bloc, format A4 sau la alegere.
 • Tematica – Alimentaţie sănătoasă şi mişcare pentru prevenirea bolilor; Titlul – Eu mănânc sănătos şi fac mişcare în fiecare zi! Poţi si tu!

 

În ceea ce priveşte condiţii de realizare a fotografiei, acestea trebuie să respecte următoarele:

 • La această secţiune vor participa elevi începând cu clasa a II-a până la clasa a VI (II-VI);
 • Lucrările sunt individuale;
 • Dimensiuni -15×20 sau la alegere.
 • Tematica pentru clasele II-IV – Alimentaţie sănătoasă şi mişcare pentru prevenirea bolilor; Titlul – Eu mănânc sănătos şi fac mişcare în fiecare zi! Poţi si tu!
 • Tematica pentru clasele V-VI – Prevenirea diabetului zaharat; Titlul: O viaţă dulce, fără diabet!

Informaţii generale

Toţi elevii vor primi Diplome de participare la Concursul Naţional Educaţie pentru Sănătate, Ediţia a VI-a, mai 2016, Constanţa.

 • Lucrările vor fi realizate în şcolile de provenienţă ale elevilor şi vor fi trimise prin poştă cu cel puţin 2 zile înainte de organizarea concursului (28 mai 2016).
 • În plicul/pachetul cu lucrări se va introduce şi un alt plic timbrat cu adresa completă (nume, prenume, şcoala, str…, nr.., localitate, judeţ, cod) pentru expedierea diplomei.
 • Lucrările (afiş, fotografie, colaj) trimise în plic/pachet vor avea înscrise pe verso: secţiunea, nume şi prenume autor/autori, clasa, şcoala, localitatea şi judeţul, titlul lucrării, nume profesor îndrumător; aceleaşi informaţii se trimit în format scris, tabelar, document distinct, şi pe email la adresa: dianaadriana2003@yahoo.com.
 • Adresa de expediere: Colegiul Naţional de Arte Regina Maria Constanţa, Bulevardul Al. Lăpuşneanu, Nr. 11, Constanţa, judeţul Constanţa, Cod 900196, Concursul Naţional Educaţie pentru Sănătate, Victoria DOROBANŢIU.
 • Pentru orice informaţie suplimentară, vă rugam folositi adresa de email: victoria@yahoo.com/ mobil: 0723069706 sau dianaadriana2003@yahoo.com
 • Pentru secţiunile fotografie, colaj şi afiş prezenţa elevilor şi/sau a profesorilor nu este impusă de regulament. Participarea este opţională. Nu se asigură decontarea transportului şi cazarea.
 • În situaţia în care doriţi să participaţi vă aşteptăm cu drag.

 

Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte tuturor organizatorilor cât şi celor care vor participa la acest concurs, susţinând demersul artistic!

Sursa foto :www.cnareginamaria.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro