Criteriul National

A venit momentul să-i cerem socoteală

A venit momentul să-i cerem socoteală
iulie 05
06:03 2016

Către domnul prim- ministru al României Dacian Cioloş

„Gata cu figurația A venit momentul să-i cerem socoteală!”

ciolos_1_96511100

Este foarte bine că înainte să vă ocupați funcția ar fi trebuie să cereti de urgență elaborarea a 2 legi și a vreo 3 proiecte despre care vom face referire în acest document. A trecut timpul și nici acum când deja sunteți cu valizele pregătite să plecati nu ați cerut elaborarea unor astfel de legi. Din acest motive ne obligați să vă reamintim despre ele .

Încă din prima zi când ați ajuns la Palatul Victoria trebuia să cereți miniștrilor cabinetului elaborarea de urgență a două legi :

1) Finanțele publice locale și

2) O alta care să oblige guvernul să obțină bani de la cel puțin 7 surse de venit externe și nu din buzunarele cetăţenilor și a firmelor,  așa cum faceți acum.

Legate de cele 3 proiecte care ajutau de asemenea să atrageți bani din diverse surse de venit externe vă întrebăm ce proiecte TIKSE și care permit atragerea veniturilor de la cel puțin 7 surse de venituri externe ați elaborat ?

Din nefericire, absolut niciunul…Ce proiecte ați conceput și implementat, care să motiveze investitorii să vină în România să dezvolte anumite afaceri care să creeze mai multe locuri de muncă și în special pe cele bine plătite ?  Răspunsul e același…Niciunul!

Ce proiecte ați elaborat care să atragă turiști în extrasezon? Invariabil…niciunul!

Ce proiecte ați elaborat menite să atragă fondurile EU și care în acelaşi timp oferă posibilitatea ca elevii și studenții să câștige bani în timp ce învață ajutând instituțiile la care învață să implementeze unele proiecte de la care să se poată obține milioane de euro? Niciunul…

Donnule prim- ministru doriți să vă scriem o listă cu peste o sute de astfel de proiecte pe care nu le -ați făcut ?

LA FINAL VĂ MAI SPUNEM. Fără cele două legi și cele 3 exemple de proiecte la care am făcut referire puteți să „plecați de unde ați venit ” și anume la Bruxelles  și să lăsați pe altcineva care poate administra treburile României in interesul poporului român.

la-sede-del-parlamento-europeo-a-bruxelles_h_partb

 

Domnule prim-ministru, fiindcă sunteţi o miza prea mică vă urăm să aveți parte de o „figurație” cât mai plăcută iar noi ne retragem deoarece, de câteva zile ne ocupăm la Berlin cu o miză mult mai mare .

Încheiem aici dar nu înainte să vă invităm să căutați pe internet expresia „13 motive pentru care programul de guvernare PNL este un dezastru”.

Sursa foto : http:// google.com

Redacția ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo