Criteriul National

Abordarea câștigătorilor la pariurile sportive

Abordarea câștigătorilor la pariurile sportive
august 25
12:36 2020

Casele de pariuri sportive sau bookmakerii sunt entitati din lumea jocurilor de noroc, a caror clienti sunt persoanele care pariază la evenimente sportive precum fotbalul sau cursele de cai, precum și alte evenimente de mare anvergură, precum premiile Oscar și alte ceremonii de premiere sau alegerile politice.

La fel ca si brokerii de pe tărâmul bursier, casele de pariuri încearcă să prezice rezultatul unui anumit eveniment, să obtina „investițiile” pariorilor și apoi să plătească profiturile, pe baza rezultatelor. Desigur, acestea sunt în aceasta afacere pentru a face un profit pentru ele însele, astfel încât bookmakerii primesc o parte din câștiguri, cunoscută sub numele de marjă. Iar pentru a-si atrage clientii, marea majoritate a agentiilor de pariuri online ofera bonusuri de bun venit semnificative. Pariuri online bonus depunere inseamna ca pe langa suma depusa de un client nou pentru a juca la pariuri sportive, agentia respectiva ii va mai oferi o suma de bani, care poate chiar depasi 100% din depozitul initial, pentru a fi rulata la pariuri sportive.

Pentru a-și asigura profitul, agentiile de pariuri iau în considerare toate rezultatele posibile ale unui anumit eveniment. Acestea utilizează de obicei o echipă pentru a stabili cotele, care analizează toate probabilitățile statistice, meciurile recente, statisticile jucătorilor și multe altele, cu scopul de a face profit și de a-și crește marja. De asemenea, la stabilirea cotelor se are in vedere ca acestea să nu fie egale cu 100%. Cea mai simplă analogie este aruncarea unei monede. De exemplu, pariați cu un prieten 10 lei ca va iesi stema sau ban. Stema – câștigați 10 lei, ban – pierdeti 10 lei. Transpunand aceasta situatie in cote, situatia se prezinta astfel: cotele zecimale sunt de 2,0, iar in acest caz nu există niciun avantaj pentru casa de pariuri. Tradus, aceasta înseamnă o piață de 100% cu o marjă zero, adica beneficiul zero pentru bookmaker. Insa deoarece agentiile trebuie să obțină un profit, acestea stabilesc marje care să le ofere avantaje, asigurându-se că piața este peste 100%. Acestea adaugă de obicei între 2% și 10%, iar acest lucru se reflectă în cotele oferite.

Companiile de pariuri speră să obțină pariuri pe toate rezultatele imaginabile, ceea ce înseamnă că „câștigă” indiferent cine sunt câștigătorii unui anumit meci. Dacă toți pariorii plasează mize pe aceeași echipă sau cal, de exemplu, și o altă echipă sau cal a câștigat, situatie va fi ideala pentru agentii si extrem de proasta pentru pariori. Iar dacă anumite cote primesc atât de multe pariuri încât un profit devine pierdere, acele cote vor fi ajustate, astfel încât casele de pariuri să facă întotdeauna un profit.

Alegerea unei case de pariuri ar putea fi crucială pentru succesul dumneavoastra la pariuri și există destul de mulți factori de care sa tineti cont. Multe agentii de pariuri online oferă bonusuri și promoții speciale si este bine sa tineti cont si de acest lucru. Bonusuri pariuri 1xBet este una dintre acestea, ceea ce face ca toti mai multi pariori sa-si faca cont la 1xBet, profitand la maxim de oferta lor de bun venit. Noi va uram mult succes!

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul