Criteriul National

6 motive pentru care se merita sa cumperi accesorii auto pentru masina ta

6 motive pentru care se merita sa cumperi accesorii auto pentru masina ta
decembrie 04
18:26 2016

Cand vine vorba despre intretinerea unei masini, rolul accesoriilor auto este unul foarte mare. Cu toate acestea, nu toata lumea se gandeste serios sa-si cumpere accesorii auto decat atunci cand realizeaza cat de important este un lucru pentru masina pe care o conduc. Avantajele acestor accesorii sunt semnificative, iar in cele ce urmeaza ne vom referi la cele mai importante din ele?

1. Eleganta. O masina devine mai eleganta cu accesorii auto potrivite. Cine nu vrea sa aiba o masina deosebita care sa fie usor remarcata, sa iasa in evidenta. Asa cum ne intereseaza cu ce ne imbracam, la fel ar trebui sa acordam o atentie deosebita masinii din care iesim. Si din fericire exista foarte multe accesorii auto de exterior si de interior care pot transforma o simpla masina, intr-una mai sofisticata. Acceseaza acum http://accesoriiautopam.ro/ si descopera accesoriile care pot face ca masina ta sa fie una speciala.

2. Igiena. Exista accesorii auto, cum ar fi covorasele sau husele pentru scaunele de copii care va ajuta sa pastrati curat interiorul masinii. Avand un covoras de cauciuc va fi mai usor sa scuturi praful acumulat pe el si nu direct pe mocheta masinii.

3. Functionalitate. Exista anumite accesorii auto care fac ca o masina sa devina si mai sigura pe timpul sezonului rece, chiar si in conditii meteorologice extreme. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand vreti sa conduceti off-road. Niste faruri cu LED te ajuta sa conduci mai bine si mai sigur.

4. Personalizare. Accesoriile auto iti permit sa-ti personalizezi masina, dupa propriul gust. Si aici este suficient sa amintim de colantari, care sunt stikere ce se aplica pe masina – in diverse culori, desene si forme.

5. Exteriorul masinii poate fi imbunatatit. Indiferent de modelul de masina pe care il conduci, aspectul sau exterior poate fi imbunatatit daca alegi accesorii auto potrivite. Acestea iti permit sa infrumusetezi masina cu minim de cheltuiala. Avand in vedere ca exista diferite variante de imbunatatire a exteriorului, poti selecta accesoriile in functie de propriile gusturi si preferinte. In plus, le poti schimba dupa o perioada.

6. Siguranta. Daca ai un animal de companie va trebui sa te gandesti serios la siguranta ta si a celorlalti pasageri in timpul unei calatorii cu masina. Nu trebuie sa iti faci prea multe, griji dar trebuie sa tii cont ca avand la indemana accesoriile potrivite poti spori siguranta tuturor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo