Criteriul National

6 motive pentru care se merita sa cumperi accesorii auto pentru masina ta

6 motive pentru care se merita sa cumperi accesorii auto pentru masina ta
decembrie 04
18:26 2016

Cand vine vorba despre intretinerea unei masini, rolul accesoriilor auto este unul foarte mare. Cu toate acestea, nu toata lumea se gandeste serios sa-si cumpere accesorii auto decat atunci cand realizeaza cat de important este un lucru pentru masina pe care o conduc. Avantajele acestor accesorii sunt semnificative, iar in cele ce urmeaza ne vom referi la cele mai importante din ele?

1. Eleganta. O masina devine mai eleganta cu accesorii auto potrivite. Cine nu vrea sa aiba o masina deosebita care sa fie usor remarcata, sa iasa in evidenta. Asa cum ne intereseaza cu ce ne imbracam, la fel ar trebui sa acordam o atentie deosebita masinii din care iesim. Si din fericire exista foarte multe accesorii auto de exterior si de interior care pot transforma o simpla masina, intr-una mai sofisticata. Acceseaza acum http://accesoriiautopam.ro/ si descopera accesoriile care pot face ca masina ta sa fie una speciala.

2. Igiena. Exista accesorii auto, cum ar fi covorasele sau husele pentru scaunele de copii care va ajuta sa pastrati curat interiorul masinii. Avand un covoras de cauciuc va fi mai usor sa scuturi praful acumulat pe el si nu direct pe mocheta masinii.

3. Functionalitate. Exista anumite accesorii auto care fac ca o masina sa devina si mai sigura pe timpul sezonului rece, chiar si in conditii meteorologice extreme. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand vreti sa conduceti off-road. Niste faruri cu LED te ajuta sa conduci mai bine si mai sigur.

4. Personalizare. Accesoriile auto iti permit sa-ti personalizezi masina, dupa propriul gust. Si aici este suficient sa amintim de colantari, care sunt stikere ce se aplica pe masina – in diverse culori, desene si forme.

5. Exteriorul masinii poate fi imbunatatit. Indiferent de modelul de masina pe care il conduci, aspectul sau exterior poate fi imbunatatit daca alegi accesorii auto potrivite. Acestea iti permit sa infrumusetezi masina cu minim de cheltuiala. Avand in vedere ca exista diferite variante de imbunatatire a exteriorului, poti selecta accesoriile in functie de propriile gusturi si preferinte. In plus, le poti schimba dupa o perioada.

6. Siguranta. Daca ai un animal de companie va trebui sa te gandesti serios la siguranta ta si a celorlalti pasageri in timpul unei calatorii cu masina. Nu trebuie sa iti faci prea multe, griji dar trebuie sa tii cont ca avand la indemana accesoriile potrivite poti spori siguranta tuturor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo