Criteriul National

Accesorii must-have pentru telefoanele Samsung

Accesorii must-have pentru telefoanele Samsung
noiembrie 07
08:00 2018

Atunci cand iti cumperi un nou telefon mobil, te gandesti imediat si la cele mai utile accesorii, mai ales daca este un Samsung. Astfel ca pe baza produselor pe care le au APC GSM noi am reusit sa iti facem un filtru ajutator. Stim ca se intampla de multe ori sa fii in situatia de a te simti coplesit de cat de multe gadgeturi, produse si huse samsung vei gasi pe piata. Chiar daca reclamele iti sugereaza ca ai nevoie si de una si de alta, exista o serie de accesorii must-have standard pe care trebuie sa te axezi.

huse samsung

 

Unele produse sunt intr-adevar necesare, altele sunt doar in trend si nu au nici un rol bine definit. In cele ce urmeaza vei afla exact care sunt cele mai utile accesorii GSM pe care fiecare persoana ce detine un telefon trebuie sa le achizitioneze. Husele, incarcatoarele si USB-urile sunt de nelipsit de pe aceasta lista.

Cele mai utile accesorii GSM – huse de telefon si carcase Samsung multifunctionale

Indiferent de ce iti zic amicii care nu au asa ceva, este imperativ sa iti decorezi sau mai bine zis sa iti protejezi telefonul cu huse si carcase Samsung de calitate. Aceste produse ajuta la asigurarea unui smartphone in fata tuturor riscurilor la care este expus din greseala sau cu vointa. Aceste accesorii au rolul de a-ti tine departe ecranul, marginile si dosul telefonului din calea zgarieturilor sau a cazaturilor violente.

apc gsm

Oricum majoritatea huselor de telefon de calitate sunt fabricate din tipuri de plastic tare care asigura rezistenta si iti fac gadgetul usor de manevrat. De asemenea, aceste minunate creatii tehnologice tin praful la distanta, dar si apa in cazul in care vei alege o varianta waterproof. Si daca vei investi si mai multi bani, vei putea chiar sa ai cea mai buna husa de telefon care sa te protejeze de radiatii.

Mai mult decat atat, husele de telefon sunt accesorii must-have deoarece iti fac device-ul mult mai atragator si mai usor de identificat din multime. Daca ai un stil propriu si iti place sa iesi in evidenta cu orice pret, atunci alege o husa de telefon cu imprimeu wow si cu mai multe functii.

Un incarcator si un USB sunt accesorii must-have pentru smartphone

Iti doresti ca telefonul tau sa functioneze incontinuu. Stii ca acest lucru nu este posibil fara o baterie buna sau fara un incarcator la indemana. De aceea, in afara incarcatorului de telefon de acasa, ai grija sa ai mereu la tine un incarcator de rezerva sau o baterie externa care sa te ajute la nevoie. Acestea sunt gadgeturi esentiale in lumea moderna a posesorilor de smartphone.

huse samsung si carcase

De asemenea, daca detii un mobil de calitate, este posibil sa il folosesti si pe post de camera sau de spatiu de descarcare a fisierelor. Si cum stii ca acestea iti incarca foarte mult memoria si iti incetinesc functiile normale ale dispozitivului, mai bine sa ai un cablu USB. Nu iti doresti sa pierzi aceste foldere cu poze si documente importante pentru tine, asadar descarca-le cat mai curand pe laptop sau calculator cu ajutorul unui cablu USB minuscul si usor de folosit.

La APC GSM ai acum orice gadgeturi, huse si accesorii iti doresti!

N-ai auzit de APC GSM? Pai iti spunem noi! Este magazinul online care iti ofera absolut, dar absolut, tot ce ai nevoie in materie de huse Samsung, huse si carcase, incarcatoare, folii de protectie, piese si componente, totul ca tu sa nu mai ai nicio grija! Intra acum pe APC GSM si bucura-te de cele mai bune preturi de pe piata!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu