Criteriul National

Accesoriul tau cu stil

Accesoriul tau cu stil
iulie 05
13:11 2018

ceas-barbatesc-guess-rigor-w0247g3

Ceasurile nu se vor demoda niciodata, atat cele barbatesti, cat si cele de dama vor ramane intotdeauna cele mai cerute si cele mai in voga accesorii. Insa le poti transforma cu usurinta in bijuterii de nepretuit daca le adaugi cateva pietre semipretioase, sau metale la fel de pretioase. Cele mai elegante ceasuri le gasiti pe site-ul celor de la Ceasmania.ro. Acestea se bucura de o calitate superioara si mai mult decat atat, vin insotite alaturi de un certificat de autenticitate pentru a fi siguri si constienti de ceea ce a-ti achizitionat.

Aceste mici accesorii si de efect pot fi cadoul perfect pentru persoanele dragi din viata dumneavoastra. Pe site veti gasi atat ceasuri barbatesti, cat si ceasuri dama la preturi foarte accesibile pentru toata lumea si pentru orice tip de buzunar.

Ceasmania.ro stie exact ce ne dorim, de aceea ne pune la dispozitie cele mai frumoase ceasuri, de la cei mai cunoscuti producatori din lume, cum ar fi Guess sau Lacoste. Desi funcia sa de baza este sa arate ora exacta, un ceas de mana iti poate defini tinuta ca fiind una de lux si de la cele mai cunoscute brand-uri, insa iti poate oferi si o prezenta impunatoare, mai ales in cazul barbatilor hotarati si puternici. Nu trebuie sa fii neaparat la fel de frumos precum un print, pentru a putea sa cuceresti o femeie, ci ai nevoie doar de cateva trucuri pentru a reusi acest lucru,iar accesoriile mici si elegante, au propriul lor rol, pe care nu trebuie sa il neglijam.

Aceste ceasuri barbati si de dama, comercializate si vandute de catre cei de la Ceasmania.ro, sunt foarte apreciate de toti clientii sai, deoarece calitatea acestora este una impresionanta, care nu poate fi intalnita in niciun alt magazin din Romania. Cu o experienta de peste 7 ani pe piata, cei de la Ceasmania.ro se bucura de un succes enorm si reprezinta prima optiune pentru multi dintre noi, atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui ceas sau a unei bijuterii de valoare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu