Criteriul National

Aceste scari interioare de lemn de la Stil Compact Design

Aceste scari interioare de lemn de la Stil Compact Design
martie 13
19:06 2020

Daca va doriti scari practice si utile dar care sa aiba o latura eleganta si moderna aici gasiti tot ceea ce v-ati putut imagina vreodata.Datorita faptului ca va puteti personaliza scarile in functie de dorintele proprii, este un mare plus. In acest fel ideile dumneavoastra se vor converti in pura realitate in cel mai scurt timp, oferindu-va confortul dorit.

Optand pentru scari rezistente si elegante, faceti o alegere inspirata. Acestea vor fi intotdeauna livrate la timp, in conditii optime, fara sa existe nici un fel de risc.Scarile de interior au un puternic rol estetic si sunt absolute necesare in casele cu etaje. Echipa de profesionisti isi doreste sa vina in sprijinul clientilor cu produse de inalta calitate. Acestea sunt elemente de amenajare interioara care au un aspect estetic deosebit

Beneficiati de consultanta gratuita si tineti cont de sfaturile specialistilor. Echipa va este de mare ajutor. Este important sa stiti ca aveti pe cine va baza atunci cand cautati informatii de pret.Sunteti sprijiniti sa cumparati ceea ce aveti nevoie, la cele mai bune preturi de pe piata. Accesati site-ul online www.designscari.ro pentru a va convinge ca ati facut alegerea potrivita.

Scari interioare-realizate cu maiestrie

Cu o experienta de peste 10 ani in executia de scari interioare, Stil Compact Design a devenit o firma foarte cunoscuta la nivel national.Acestia comercializeaza produse inovative ce impresioneaza prin stil. Scarile sunt realizate din materiale sustenabile, ceea ce da dovada de rezistenta pe termen lung si reprezinta o solutie viabila de viitor.

Modelele de scari care va stau la dispozitie sunt in pas cu noile tendintele in amenajari interioare. Au o calitate superioara si durabilitate marita. Acestea se remarca prin detalii de executie incomparabile.

Scari interioare -de-a dreptul impresionante

Beneficiati de scari interioare de calitate superioara. Alegeti modelul care se potriveste cel mai bine cu designul interior al locuintei dumneavoastra.Veti fi sustinuti cu sfaturi utile in alegerea accesoriilor, selectarea culorilor şi a finisajelor. In acest fel va puteti transforma propria casa intr-un mediu cald, primitor si foarte util in acelasi timp.

Echipa se ocupa atat de transportul cat si de montajul produsului finit la locatia beneficiarului. Se stabileste de comun acord data si ora cand echipa de montaj se va deplasa la adresa mentionata.Acestia detin toate uneltele necesare pentru instalarea corecta a scarilor. Intreaga activitate se va desfasura in cele mai bune conditii si intr-un timp relativ scurt.

Colaborati cu un personal specializat pentru a beneficia de servicii de maxima eficienta. Bucurati-va de produse elegante si practice, realizate cu mare atentie la detalii. Scarile de lemn surprind prin rafinament si impresioneaza prin finisaje exceptionale.Amenajati-va propria casa in stilul dorit si integrati elemente interioare care sa realizeze o armonie perfecta si o atmosfera prietenoasa.

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul