Criteriul National

Aceste scule electrice de la Timoshop sigur te vor incanta

Aceste scule electrice de la Timoshop sigur te vor incanta
decembrie 26
08:16 2016

După cum mulţi dintre voi ştiţi, Timoshop.ro este un magazin online care se ocupă de comercializarea produselor electrocasnice cât şi de comercializarea acestor scule electrice şi drujbe electrice, de care aveţi nevoie în perioadele următoare. Deşi nu există neapărat o clasificare a celor mai bune scule electrice în acest moment, noi credem însă că pentru fiecare cumpărător cea mai bună sculă electrică este cea pe care o are el. Şi anume, dacă vă uitaţi printre aceste scule electrice veţi observa cum că indiferent de brand în final va face acelaşi lucru. 

Doar că dacă brandul e bun atunci ele vor avea şi alte facilităţi

Şi aici se numără lucrurile tehnice pe care un om atunci când cumpără una dintre aceste drujbe electrice se gândeşte să aibă o putere mare, să fie uşoară de folosit şi să aibă o greutate relativ mică, asta pentru a se putea lucra cu ea. De asemenea se pune mare preţ şi pe tipul ei de drujbă. Că dacă e de tip fierăstrău atunci şi calitatea creşte, dar şi preţul, pe care oricum am da-o, aceste achiziţii sunt făcute pe termen lung şi chiar sunt o alegere bună pentru gospodărie. Ceea ce ne duce cu gândul tot la Timoshop.ro, pentru că în acest moment doar la ei am văzut să se ofere garanţie minim 3 ani, pe când în alte magazine ai garanţie doar 1 an şi pentru restul plăteşti extra-garanţia. Sau depinde. Dar noi recomandăm Timoshop.ro, pentru că majoritatea brandurilor care se află aici sunt greu de găsit şi în alte magazine.

scule electrice

Gospodăria ta trebuie să aibă neapărat una dintre aceste scule electrice

Când spunem scule electrice ne referim atât la drujbe, motofierăstraie, cât şi la: drujbe pe benzină, dispozitive de împrăştiere, debitor de canale, cricuri hidraulice, hidrofoare, freze electrice şi câte şi mai câte. Indiferent de ceea ce alegi pentru gospodăria ta, trebuie să ştii că o casă adevărată, o gospodărie întreţinută trebuie să aibă un gadget al ei care să o ajute să se menţină în ani. Şi credem că Timoshop.ro vă poate pune la dispoziţie o gamă variată de produse şi preţuri care să vă facă să nu mai staţi pe gânduri şi să găsiţi soluţii pentru casele voastre. Ceea ce noi şi recomandăm! Vă recomandăm să luaţi decizii bune atunci când vreţi să vă achiziţionaţi un produs pentru gospodărie şi să nu uitaţi că nu întotdeauna brandul sau preţul dă garanţia că un produs e bun. Totul ţine de caracteristicile produsului şi la ce vrei să îl foloseşti. Dar pentru detalii tehnice, credem că cea mai bună soluţie este să vă uitaţi cu atenţie la produse.

În plus, ai acum la Timoshop şi livrare gratuită!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo