Criteriul National

Acoperisuri metalice:protectie si confort

ianuarie 23
17:01 2018

Un acoperis metalic poate fi o modalitate eficienta de a va proteja locuinta, mai ales daca traiti intr-o zona care se confrunta cu o multime de furtuni, schimbari rapide ale temperaturii, stralucirea soarelui care topeste asfaltul, grindina mare sau zapada puternica.  Daca intentionati sa instalati un acoperis metalic nou pe proprietatea dvs. sau pe proprietatea comerciala exista cateva  intrebari frecvente, costuri si argumente pro si contra de luat in considerare inainte de a investi intr-un  nou acoperis metalic.

Oțelul este materialul cel mai frecvent utilizat atât în ​​aplicațiile rezidențiale, cât și în cele comerciale, datorită în principal costului redus.Aluminiu este al doilea material cel mai popular. Este mai durabil decât oțelul, dar costă doar o fracțiune din prețul metalelor premium, cum ar fi cuprul sau zincul. Aluminiu este, de asemenea, unul dintre cele mai bune metale de utilizat pentru acoperișurile situate în zonele de coastă (cred că acele case de pe plajă), unde există o prezență puternică de sare în aer.

Acoperișurile de cupru sunt cele mai durabile și pot dura sute de ani. Cu toate acestea, datorită costurilor extrem de ridicate, puțini oameni aleg să instaleze un întreg acoperiș din cupru. În schimb, proprietarii de case și de afaceri aleg cupru pentru detalii arhitecturale / accente pe acoperiș (ferestrele, turnurile, porțile, secțiunile de acoperire cu pante joase, etc. Acoperișurile din tigla metalica Civeflor ar trebui instalate numai de specialiști cu experiență amplă, deoarece în cazul în care instalarea este făcută incorect, un acoperiș metalic va produce scurgeri, implicand cheltuieli mari pentru reparatie sau inlocuire.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro