Criteriul National

ACTIUNE SPONTANA! MESAJ DE PROTEST „gravat” sub geamul Primariei Constanta!

iulie 31
08:23 2015

 

 OARE TOATA COMUNITATEA DOARME IN FRONT???

Chivu Andrei

Mai mult ca sigur, fara sa deranjam sau sa jignim gratuit (asa cum „alesii” au obiceiul de mai bine de 25 de ani) am ajuns cumva la capatul rabdarii!
Si, tot asa, cum cititi si va informati ca merg „unse” lucrurile in acest oras, fara sa va scoatem ochii vreau sa va atrag atentia asupra unui aspect ce MERITA TOATA GRIJA!
Proiectul „Piste pentru biciclete” a fost initiat si realizat conceptual de catre un tanar scolit in Romania dar cu recomandari din Austria, ce a muncit mai bine de 400 de ore , dar care pentru „ochii” si „urechile” actualei administratii constantene nu e …bun de ceva!
Bineinteles ca primaria o tine intr-o abureala ca la coltul strazii in ceea ce priveste implicarea ei proiectul velo.
A decis sa deseneze benevol si ei nu au facut absolut nimic.
Asadar, dimpreuna cu Andrei Chivu am scris mare sub geamul primarului mesaul: ,,Proiectul velo??!” …

SONY DSC
Am considerat ca fiind forma noastra de protest, poate nu are tinere de memorie. Nu inteleg de ce doar noi suntem aproape singurii care au verticalitatea de a protesta, dreptul inalienabil prevazut de orice Constitutie a unei tari membre U.E sau NATO!
Oare Andrei merita acest „tratament” pentru proiectul velo si acuza lipsa grava a infrastructurii sportive. Ce face comunitatea si restul asociatiilor sportive???

Doarme toata lumea in front???

NU A BLOCAT NIMENI NICI O INTERSECTIE, NU A DEPUS NIMENI NICI MACAR O SESIZARE!?

Aceasta actiune de protest pasnica s-a petrecut chiar ieri dupa-amiaza, sub geamul autoritatilor din Constanta! Numai ca, din varii motive acestea au refuzat pana si dreptul fundamental de a se prezenta si de a dialoga! Bunul meu amic, domnul arhitect Andrei Chivu cat si subsemnatul- Daniel Mihai am decis sa le lasam un mesaj! Poate ca doar asa vor intelege importanta proiectului pistei de biciclete intr-un oras sufocat si imbacsit…
Personal am trasat si eu cateva litere din acest mesaj-: „PROIECTUL VELO!”

SONY DSCSe aude domn primar Fagadau? Se vede clar acum? Mai aveti acum puterea sa-l ignorati si sa-l desconsiderati pe Andrei, singurul om care a muncit atatea sute de ore, de mai bine de 3 luni de zile?

Nu de alta, dar am asa un presentiment, asemeni unui feeling ca..tare mult veti regreta aceasta atitudine trufasab si totdata veti pierde din credibilitate! Iar consecinat va fi una simpla-pana si electoratul va va taxa pentru aceasta indolenta si crasa INCOMPETENTA! Asa sa v-ajute Bunul si Adevaratul Dumnezeu, dimpreuna cu intreg staff-ul Dumneavostra!

 

      Zadkielix alias Prof. Dr. Daniel Mihai , redactor-sef al ziarului Criteriul National

Comentarii

Comentarii

Articole similare

1 Comment

 1. Daniel Mihai
  Daniel Mihai Author august 04, 19:24

  Stimate domn, daca sunteti „vanator” de greseli gramaticale, va salut cu respect initiativa de a trece in pozitie „de atac!”
  Daca Dvs va situati pe un mare si falnic piedestal, in cadrul societatii civile, atunci va dezavuez si, cu acea atitudine de „nu va sade bine”, va transmit respectuos ca nu cunoasteti date, nu cunoasteti detalii etc!
  Iar, cu multumirile de rigoare ca ne cititi sau suntetri pus sa ne cititi, va transmitem ca nu ma impresionati deloc!
  p.s Nu sunt blesteme ci niste dedicatii „mai speciale!’
  Daca sunteti atat de scolit si atoatecunoascator, va rog pe Dvs sa scrieti mai bine! Nu de alta, criticii de ocazie au un al saselea simt …extremd e bine dezvoltat!
  V a urez liniste si s-auzim de bine! Nu de alta, dar daca ii divinizati pe cei ce ne conduc, CLAR VA MERITATI SOARTA!
  Pe final, va urez s-aveti parte de o vacanta placuta, atat cat mai este…
  =)

  Zadkielix alias Prof. Dr Daniel Mihai,redactor-sef al ziarului Criteriul National

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro