Criteriul National

Activezi in domeniul sanitar? Iata cum sa alegi halate medicale pentru intreaga institutie!

Activezi in domeniul sanitar? Iata cum sa alegi halate medicale pentru intreaga institutie!
septembrie 27
12:50 2019

Impunerea purtarii halatelor medicale in toate institutiile sanitare contribuie la crearea unei imagini profesionale pozitive si la diminuarea riscurilor asupra sanatatii pacientilor, limitand transferul de bacterii si agenti patogeni din exteriorul institutiei in diversele sectii.

Cu toate ca halatele medicale au ca prim scop protejarea pacientilor si cadrelor medicale, acestea sunt, la urma urmei, articole vestimentare. Tocmai de aceea, acestea pot fi asociate cu eleganta, profesionalismul si reflecta un standard de eficienta in activitate atunci cand sunt alese corect si personalizate ingenios.

Desi pana de curand halatele medicale erau asociate cu imaginea costumelor albe folosite de catre medici, industria sanitara se bucura, in prezent, de libertate in alegerea uniformelor, singura conditie fiind ca rolul functional sa nu fie afectat.

Daca institutia sau departamentul medical in care activezi are nevoie de halate medicale, specialistii de la Kronos ti-au pregatit cateva sfaturi care te vor ajuta in crearea imaginii profesionale impecabile pe care o urmaresti.

Calitatea este o prioritate

Atunci cand este vorba de halate medicale sau uniforme de lucru, calitatea acestora este decisiva. Indiferent de aspect sau potrivire pe corp, daca materialul nu este adecvat, costumele medicale se vor deteriora mai repede, iar confortul personalului care le foloseste va avea valori minime. Orienteaza-te, asadar, catre halate medicale de calitate superioara, potrivite pentru fiecare activitate specifica domeniului medical, si asigura-te ca acestea confera rezistenta si durabilitate. Mai mult decat atat, croiala trebuie sa ofere flexibilitate si libertate de miscare, astfel incat sa nu ai restrictii de acest tip in decursul activitatii.

Acorda importanta masurilor

Pe langa materialul de calitate ridicata, la confortul personalului mai contribuie si alegerea masurilor potrivite atunci cand achizitionezi halate medicale. In acest sens, va trebui sa stabilesti precis numarul de halate si uniforme pentru fiecare marime, astfel incat sa poti satisface necesitatile fiecarui angajat din institutia sau echipa medicala pe care o conduci. In mod cert nu doresti ca personalul sa primeasca masuri mai mici de halate medicale, pe care sa nu le poata folosi, sau masuri mai mari, care sa ii incomodeze in activitatea zilnica. O astfel de greseala poate aduce atingere imaginii institutiei si poate stirbi profesionalismul angajatilor prin ineficienta si nemultumirea acestora.

Ai acces la o paleta larga de culori, imprimeuri si solutii de personalizare. Alege dupa bunul plac!

Daca imaginea clinicii sau departamentului pune accent si pe prezentarea impecabila a fiecarui membru din echipa, atunci trebuie sa stii ca exista persoane care sunt avantajate de anumite nuante. Astfel, persoanele cu ten deschis pot fi avantajate de halate medicale de culoare verde, albastra sau nuante reci de roz, in timp ce persoanele cu ten inchis vor gasi o potrivire mai buna cu nuantele calde precum portocaliul, galbenul, visiniul sau chiar turcoazul.

In cazul in care nu vrei ca nuantele sa fie personalizate in functie de preferintele fiecarui membru al echipei, poti opta oricand pentru halate medicale cu tonuri neutre: gri, brun, negru sau crem. O alta posibilitate ar fi sa folosesti un cod de culori care sa includa halatele medicale, astfel incat sa poti diferentia intre membrii diferitelor departamente ale clinicii sau chiar intre diferitele niveluri ierarhice prezente in structura organizatiei.

Pe langa diferitele culori, poti opta pentru imprimarea costumelor sau halatelor medicale cu diverse modele sau imagini. De exemplu, personalul medical ce alcatuieste departamentul de pediatrie ar putea avea haine de lucru cu minioni, animalute, robotei sau personaje din desene animate. In plus, logo-ul institutiei nu ar trebui sa lipseasca de pe niciun articol vestimentar al angajatilor, motiv pentru care poti alege brodarea uniformelor si halatelor medicale.

Asadar, daca institutia pentru care lucrezi are nevoie de halate medicale, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la o companie specializata in confectii de acest tip, precum kronos.ro, unde iti poti personaliza fiecare halat medical in functie de nevoile si specificatiile institutiei.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei