Criteriul National

Activitate intensă la Deveselu

Activitate intensă la Deveselu
decembrie 23
09:58 2016

 

3-scuturi-cu-porc

Surse anonime (dar de încredere) de la baza militară Deveselu au confirmat intensificarea operaţiunilor în cadrul acestei baze cu privire la activităţi specifice ISR (intelligence, surveillance & reconnaissance) cu privire la construirea a două noi scuturi în ţară, amândouă în Bucureşti: unul pe Kiseleff şi unul la Cotroceni. Se speră ca ambele scuturi sunt defensive, precum este cel de la Deveselu.

Scutul de pe Kiseleff este unul îndreptat spre americani. Pe pozele realizate nu se văd clar etichetele cutiilor de transport, existând bănuieli că ar avea provenienţă rusească, iraniană sau siriană, chinezească sau din Coreea de Nord. Scrisul nu este ilizibil, fiind acoperit de mâzgălituri cu markerul.

Scutul de la Cotroceni este unul îndreptat spre susţinătorii lumii arabe. Au fost identificate cutii de transport de provenienţă europeană. Nedumerirea este că acelaşi tip de cutii de transport echipament inscripţionate cu o stea albastră şi un cub negru s-au văzut la ambele locaţii, neputând fi identificată provenienţa. Interesul este ridicat pentru aceste cutii, deoarece astfel de cutii cu o stea albastră au fost văzute şi la contracandidatul democrat, ceea ce nu este “politically correct”.

Sursa nu a putut da relaţii cu privire la câte arme nucleare de la Incirlik au ajuns în ţară. A părut să nu înţeleagă întrebarea cu privire la diferenţa între transportul de tip NATO sau turcesc.

Sursa a mai precizat că viitoarea administraţie americană aşteaptă să treacă Crăciunul pentru a vedea care dintre cele două scuturi vor deveni operaţionale şi acordă un wild card pentru cel de la Cotroceni. Acest rezultat va influenţa decizia de modificare a culorii hainelor lui Moş Crăciun sau a unei cunoscute băuturi carbogazoase.

S-a cerut sprijinul poliţiei pentru identificarea celor care sunt împotriva consumului de carne de porc.

 

Sursa foto : https://www.facebook.com/apostol.doru

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește domnului Doru Apostol pentru excepționalul material oferit în exclusivitate!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo