Criteriul National

Activitate intensă la Deveselu

Activitate intensă la Deveselu
decembrie 23
09:58 2016

 

3-scuturi-cu-porc

Surse anonime (dar de încredere) de la baza militară Deveselu au confirmat intensificarea operaţiunilor în cadrul acestei baze cu privire la activităţi specifice ISR (intelligence, surveillance & reconnaissance) cu privire la construirea a două noi scuturi în ţară, amândouă în Bucureşti: unul pe Kiseleff şi unul la Cotroceni. Se speră ca ambele scuturi sunt defensive, precum este cel de la Deveselu.

Scutul de pe Kiseleff este unul îndreptat spre americani. Pe pozele realizate nu se văd clar etichetele cutiilor de transport, existând bănuieli că ar avea provenienţă rusească, iraniană sau siriană, chinezească sau din Coreea de Nord. Scrisul nu este ilizibil, fiind acoperit de mâzgălituri cu markerul.

Scutul de la Cotroceni este unul îndreptat spre susţinătorii lumii arabe. Au fost identificate cutii de transport de provenienţă europeană. Nedumerirea este că acelaşi tip de cutii de transport echipament inscripţionate cu o stea albastră şi un cub negru s-au văzut la ambele locaţii, neputând fi identificată provenienţa. Interesul este ridicat pentru aceste cutii, deoarece astfel de cutii cu o stea albastră au fost văzute şi la contracandidatul democrat, ceea ce nu este “politically correct”.

Sursa nu a putut da relaţii cu privire la câte arme nucleare de la Incirlik au ajuns în ţară. A părut să nu înţeleagă întrebarea cu privire la diferenţa între transportul de tip NATO sau turcesc.

Sursa a mai precizat că viitoarea administraţie americană aşteaptă să treacă Crăciunul pentru a vedea care dintre cele două scuturi vor deveni operaţionale şi acordă un wild card pentru cel de la Cotroceni. Acest rezultat va influenţa decizia de modificare a culorii hainelor lui Moş Crăciun sau a unei cunoscute băuturi carbogazoase.

S-a cerut sprijinul poliţiei pentru identificarea celor care sunt împotriva consumului de carne de porc.

 

Sursa foto : https://www.facebook.com/apostol.doru

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește domnului Doru Apostol pentru excepționalul material oferit în exclusivitate!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo