Criteriul National

ACTUAL! Arma incredibila pe care au testat-o americanii!

mai 26
13:39 2015

 

Sefii armatei americane au dezvaluit ca au testat cu succes o arma cu laser care are o „putere fara precedent”. Ei spera ca pe viitor arma sa fie folosita pe avioanele de lupta pentru a dobori dronele.

DARPA laser

Defense Advanced Research Projects Agency-agentia americana DARPA a anuntat ca au fost finalizate primele teste pentru un sistem prin care armele cu laser ar putea fi implantate dronelor si avioanelor de lupta, ceea ce aminteste de „razele mortii” (death-rays) din Star Wars, arata Daily Mail.

Reprezentantii DARPA au adaugat ca arma are o „putere fara precedent” si ca urmeaza sa fie testata pe tinte animate in poligon.

Noul sistem, numit High-Energy Liquid Laser Area Defense System (HELLADS), va fi suficient de mic pentru a fi montat pe un avion.

Oficialii americani au mai informat ca testele secrete au demonstrat calitatea armei in asa fel incat sa se treaca la testarea pe teren.

DARPA sustine ca scopul programului HELLADS este de a dezvolta un sistem cu arma laser de 150 kW care este de zece ori mai mic si mai usor decat laserele actuale cu puteri similare.

Este lucru de la sine inteles ca , in aceste vremuri mai pasnice se testeaza fel de fel de arme. Numai ca, in acest moment  laserul este pregatit pentru a fi pus la incercare impotriva unora dintre cele mai grele amenintari.Testele pe teren vor incepe cel mai probabil in aceasta vara.

Pana la noi informatii cu si despre ceasta arma , promit sa va tin la curent cu noutatile!

 

Sursa foto :http://www.dailymail.co.uk/

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo