Criteriul National

ACTUAL! Avertismentul sefului NATO in Europa-” Rusia pregateste o ofensiva militara!”

mai 01
06:12 2015

 

  Comandantul fortelor NATO in Europa, generalul Philip M. Breedlove, a declarat  ca Rusia si fortele separatiste au exploatat acordul de incetare a focului din estul Ucrainei pentru a se repozitiona si par acum a fi pregatite pentru o noua ofensiva militara.

 

NATO-øverstkommanderende-gen-Philip-Breedlove
In timpul unei audieri in fata Comitetului pentru Servicii Armate din Senatul american, generalul Breedlove a spus, de asemenea, ca sustine, in general, solicitarea de a oferi Ucrainei echipamente militare ofensive, pentru a descuraja un avans al pro-rusilor, dar nu a oferit detalii, informeaza editia online a publicatiei americane Washington Times.

Generalul le-a mai explicat senatorilor ca oficialii americani fac o revizuire a trupelor din Europa, avand in vedere noua postura agresiva a Rusiei.Situatia din Ucraina este „volatila si fragila”, a apreciat el.

Rusia incearca ostentativ sa schimbe regulile si principiile care au fost fundamentul securitatii in Europa timp de zeci de ani„, a adaugat el. „Provocarea reprezentata de o Rusie renascuta este globala, nu regionala, si de durata, nu temporara„.

Generalul Breedlove considera ca Statele Unite ar trebui sa evalueze cu atentie daca sa inceapa furnizarea de echipamente militare ofensive pentru a ajuta fortele ucrainene sa lupte impotriva trupelor rusesti si separatistilor sprijiniti de Moscova in estul Ucrainei.

Sustin examinarea folosirii armelor ofensive pentru a schimba calculul in teren si pentru a facilita aducerea adversarului la masa negocierii pentru o solutie finala”, a spus generalul de aviatie.

Rusia „aplica in maniera agresiva toate instrumentele de putere nationala: diplomatia, spionajul, economia si apararea„, a subliniat Breedlove.

Daca nu este o gluma iar personajul cu stele si epoleti ia in serios ceea ce afirma, atunci cred ca este de rau. Competenta conducerii fortelor armate americane devine discutabila iar soarta ucrainienilor pecetluita.

 

Sursa foto : schillerinstitut.dk

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo