Criteriul National

ACTUAL! CNA a fost sesizat de staff-ul lui Julio Iglesias, dupa incidentul cu „Jos Basescu” de la Antena 3!

mai 20
07:31 2015

 

 Un reprezentant al lui Julio Iglesias in Romania a dezvaluit ca a sesizat CNA cu privire la incidentul din emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, in care a fost invitat fiul acestuia, Julio Iglesias Jr., iar moderatorul Mihai Gadea l-a pus sa spuna „Jos Basescu”.

Iglesias Jr

Gabriela Ristea, care il reprezinta pe Julio Iglesias in tara noastra, a declarat pentru Mediafax ca precizarile facute in comunicatul remis presei vinerea trecuta au fost transmise, in aceeasi zi, si catre Consiliul National al Audiovizualului (CNA).

„Ce am precizat in comunicat le-am semnalat si dumnealor (reprezentantilor CNA – n.red.) „, a spus Gabriela Ristea, Public Relations Assistant a lui Julio Iglesias.

Aceasta a fost intrebata daca intentioneaza sa dea in judecata postul de televiziune Antena 3, insa nu a dat un raspuns clar.

„Julio Iglesias Jr. nu a mentionat nimic despre asta. Nu stiu ce sa va spun, pentru ca el nu a precizat nimic. Pur si simplu a vrut sa specifice clar, in comunicat, pentru presa ce s-a intamplat, ca sa nu fie niciun fel de confuzie si, pe de alta parte, am facut sesizarea din partea lui catre CNA”, a spus ea, adaugand ca nu au fost facute si ale sesizari la alte autoritati ale statului.

In acelasi timp, CNA a primit pana acum inca 19 sesizari cu privire la emisiunea in care a fost invitat Julio Iglesias Jr., iar reprezentantii Consiliului au precizat ca vor analiza situatia.

Julio Iglesias Jr. se afla in Romania pentru a canta in deschiderea concertelor tatalui sau, Julio Iglesias, cei doi artisti urmand sa urce impreuna pe scena cu ocazia show-urilor programate pe 22 mai, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, si pe 2 iulie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Joia trecuta, invitat in platoul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, Julio Iglesias Jr. a fost pus de Mihai Gadea sa spuna „Antena 3 e aici”, „Jos Basescu!” si „Veniti la mine la concert”.

Gestul realizatorului a fost aspru criticat, iar dupa ce situatia a fost semnalata in presa, staff-ul artistului a reactionat vehement, printr-un comunicat postat pe reteaua de socializare Facebook sub titlul „Julio Iglesias Junior nu a spus ‘Jos Basescu!’ in cunostinta de cauza”.

„Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil. Artistul nu si-ar permite niciodata sa vina la televiziune sa spuna, in cunostinta de cauza, ‘Jos politicianul X!’ sau ‘Jos politicianul Y!'”, a informat, printre altele, staff-ul artistului.

Pentru aceste motive temeinice si de necontestat, cei doi pot renunta la aceste doua spectacole iar despagubirile privind returnarea banilor platiti de oameni pentru bilete,plus toate cheltuielile(protocol) sa fie suportate de cel care a provocat scandalul ! Daca postul A3 va achita o parte…nu ne intereseaza!

In alta ordine de idei dorim un anunt public,oficial la cum decurge cazul,..chiar ne intereseaza sa stim mersul deoarece o asemenea marlanie,greu de crezut ca poate fi trecuta cu vederea,mai ales ca au intrat pe fir mari trusturi TV!
Implicarea intentionata a juniorului Iglesias (fara ca el sa cunoasca) in aceasta afacere murdara a postului Antena 3 creeaza un precedent periculos si de aceea trebuie sanctionata ferm !

Sursa foto : www.agentiadepresamondena.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro