Criteriul National

ACTUAL! Dacian Cioloş-„N-am fost, nu sunt şi nici n-o să fiu vreodată ofiţer acoperit !”

ACTUAL! Dacian Cioloş-„N-am fost, nu sunt şi nici n-o să fiu vreodată ofiţer acoperit !”
martie 29
08:07 2016

Premierul Dacian Cioloş a declarat azi 29 Martie 2016, în contextul discuţiilor privind legea cartelelor pre-pay că nu a fost şi nu va fi niciodată ofiţer acoperit şi că ar trebui lăsate la o parte teoriile conspiraţiei, fiind nevoie de o dezbatere publică privind legislaţia.

ciolos

Premierul Dacian Cioloş a declarat aceste afirmaţii, înaintea participării la bilanţul ANAF. Fiind întrebat de jurnalişti în legătură cu declaraţiile sale că anumite cartele pre-pay ar fi fost folosite în pregătirea unor atentate în UE,a făcut această afirmaţie în legătură cu recentele atentate.

„Eu am spus şi am avut informaţia asta de la SRI, că în pregătirea unor atentate s-au folosit şi cartele prepay din România.Nu am avut niciun interes sau obiectiv ascuns atunci când am spus lucrurile astea. (…) Cred că e nevoie de o dezbatere în societatea românească cu cărţile pe masă în această problemă. Societatea trebuie să fie în cunoştinţă de cauză atunci când se discută anumite lucruri.”

„Nu ştiu dacă au fost folosite (cartele prepay din România – n.red.) la atentatele de la Bruxelles şi nu am spus niciodată lucrul ăsta.”

„Nu am fost şi nu o să fiu niciodată ofiţer acoperit”, a mai subliniat domnul premier Dacian Cioloş.

Sursa foto : gov.ro

 

Redacţia ziarului Criteriul Naţional

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo