Criteriul National

ACTUAL! Federatia Romana de Fotbal, sanctionata de UEFA!

iunie 08
19:07 2015

 

 Federatia Romana de Fotbal s-a ales cu o amenda si o suspendare din partea UEFA.

FRF

Ca urmare a meciului dintre nationalele Romaniei si Insulelor Feroe, forul european a decis sa amendeze FRF cu 10.000 de euro si va obliga inchiderea unui sector cu 5.000 de locuri la urmatorul joc organizat pe teren propriu.

UEFA a luat aceasta decizie din cauza comportamentului rasist al fanilor si pentru aprinderea si aruncarea tortelor si petarderlor pe teren.

In continuare va prezentam comunicatul FRF:

„Comisia de Etica si Disciplina UEFA a sanctionat Federatia Romana de Fotbal pentru incidentele produse la meciul Romania – Insulele Feroe, disputat in martie, pe stadionul „Ilie Oana” din Ploiesti.

Ca urmare a deciziei comunicate de UEFA, Federatia Romana de Fotbal, acuzata pentru comportamentul rasist al fanilor si pentru aprinderea si aruncarea tortelor si petardelor pe teren de catre acestia, este obligata ca la urmatorul meci organizat pe propriul stadion in competitiile organizate de forul continental, mai exact din preliminariile EURO 2016, sa inchida un sector sau mai multe care sa insumeze cel putin 5.000 de locuri.

De asemenea, Federatia Romana de Fotbal a fost sanctionata cu plata a 10.000 de euro pentru aprinderea de catre suporteri a tortelor si petardelor si aruncarea lor spre teren.

Urmatorul meci pe teren propriu al echipei nationale a Romaniei este cel cu Grecia, din 7 septembrie 2015.”

Partida dintre Romania si Insulele Feroe, incheiata cu scorul de 1-0, s-a jucat pe 29 martie la Ploiesti.

Sursa foto : sportteam.ro

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro