Criteriul National

ACTUAL! Informare a Tribunalului Constanţa

ACTUAL! Informare a Tribunalului Constanţa
martie 16
17:58 2016

Conform prevederilor H.G. 51/2016, privind organizarea la data de 5 iunie 2016 a alegerilor autorităţilor administraţiei publice locale, precum și ale prevederilor Legii nr. 115/2015, preşedintele Tribunalului Constanţa a anunţat o serie de lucruri.

tribunal

Printre acestea se remarcă pentru buna organizare și desfăşurare din perioada 21 martie – 09 aprilie 2016 a activităţii de întocmire a listei juriştilor ce pot participa la tragerea la sorţi pentru a fi desemnaţi ca preşedinţi sau locţiitori ai birourilor electorale de circumscripţie.Acestea vor fi constituite pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale la data de 05 iunie 2016.

Persoanele vizate sunt cele licenţiate în ştiinţe juridice .Acestea sunt rugate și pot depune cerere de înscriere în lista juriştilor, până la data de 08 aprilie 2016, conform modelului publicat pe portalul Tribunalului Constanţa www portal.just.ro.

Cererea va fi însoţită de copia actului privind licenţierea în ştiinţe juridice şi de copia actului de identitate, la sediul Tribunalului Constanţa din municipiul Constanţa, strada Traian nr 35 C (Palatul de Justiţie), etajul 2, biroul prim-grefierului, în zilele lucrătoare între orele 10 -12.

Avocaţii şi juriştii înscrişi în Colegiul consilierilor juridici pot depune cererea prin intermediul Baroului Constanţa sau Colegiului consilierilor juridici, conform organizării interne a acestora.

Sursa știre și informare : http://ww1.portaljust.ro

Sursa foto : http://observator.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo