Criteriul National

ACTUAL! Ridicolul si penibilul nu au unitati de masura nici atunci cand se incearca „promovarea” turismului pe Litoral!

iulie 19
06:40 2015

Marele „carnaval” anuntat cu surle si trambite in care au defilat curiosi „sui” cat si apropiati ai doamnei Corina Martin a avut parte de o asistenta extrem de redusa. Turistii au fost inca o data dezamăgiți de prima actiune „de revitalizare” si „de promovare” a turismului pe Litoral si in special in statiunea Mamaia. Cumva, unii din nostalgicii destrabalarii de la Mamaia au cam inceput sa-l regrete pe Radu Mazăre…

autobuz defilare Mamaia

 Marele „eveniment” nemediatizat sufiecient, facaut pe repede-inainte este rodul „creatiei” unei echipe pline de netalentati si neprofesionisti in ale promovarii imaginii turismului pe Litoral.

Asta, in conditiile in care ne aflam in plin varf de sezon si, precum era obiceiul in alti ani, asemenea evenimente erau principalul punct de atractiei.

Bineinteles, redactia ziarului Criteriul National nu are ce anume sa regrete nici perioada apusa dar nu poate nici sa se bucure sau sa se mandreasca cu aceste simulacre, cu aceste acte ratate de promovare in care, doar prin actiuni nemediatizate si hei-rupistic gandite, turismul ar castiga…ceva!

 Oricum, fiind martor la acest „eveniment” ce s-a derulat aseară, la Mamaia am observat ca nu s-a ridicat la nivelul „pretentiilor” de altadata, nefiind ceva spectaculos sau la fel de fastuos ca în alţi ani.

car alegoric Mamaia 2015  19 iulie

De fapt a fost un singur car alegoric, iar parada a fost împărţită în două – jumătate s-a ţinut pe faleză, jumătate pe bulevardul principal, printre maşini.

Cu sau fără Radu Mazăre costumat în in împărat sau intruchipandu-l pe Stefan cel Mare sau pe Ludovic al 14-lea, oamenii care au privit pentru prima dată defilarea şi nu au avut termen de comparaţie cu evenimentele anterioare n-au mai fost atat de entuziasmati sau de plăcut impresionaţi.

Fara doar si poate, gustul pentru circ si pentru tendinta de a epata raman undeva in acea epoca „Mazare” .Totusi, singurul punct forte l-a constituit o mini-parada a unor maşini de epocă şi motoare ce au facut uitata intr-o anumita masura acest fiasco generalizat!

Corina MARTIN Defilare ratata

Pe final, fara a mai rasuci (inutil) cutitul in rana, am sa dau citire declaratia oferita mass-mediei prezente la acest eveniment (la care ziarul nostru s-a aflat intamplator si nu a beneficiat de un tratament egal,acela de a fi invitat, de a fi acreditat… din motive necunoscute) oferita de doamna Corina Martin-o „adevarata” dar neperformanta show-woman in acest gen de actiuni in care The Master ramane indubitabil Radu Mazare : „Nu este un moment foarte uşor, nu vă ascund. Totul se întâmplă altfel şi parada este altfel. Ea are un nume, parada Mamaia style.”

Restul e tacere…

Sursa foto : https://www.facebook.com/martincorina?fref=ts, www.digi24.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro