Criteriul National

ACTUAL! Ridicolul si penibilul nu au unitati de masura nici atunci cand se incearca „promovarea” turismului pe Litoral!

iulie 19
06:40 2015

Marele „carnaval” anuntat cu surle si trambite in care au defilat curiosi „sui” cat si apropiati ai doamnei Corina Martin a avut parte de o asistenta extrem de redusa. Turistii au fost inca o data dezamăgiți de prima actiune „de revitalizare” si „de promovare” a turismului pe Litoral si in special in statiunea Mamaia. Cumva, unii din nostalgicii destrabalarii de la Mamaia au cam inceput sa-l regrete pe Radu Mazăre…

autobuz defilare Mamaia

 Marele „eveniment” nemediatizat sufiecient, facaut pe repede-inainte este rodul „creatiei” unei echipe pline de netalentati si neprofesionisti in ale promovarii imaginii turismului pe Litoral.

Asta, in conditiile in care ne aflam in plin varf de sezon si, precum era obiceiul in alti ani, asemenea evenimente erau principalul punct de atractiei.

Bineinteles, redactia ziarului Criteriul National nu are ce anume sa regrete nici perioada apusa dar nu poate nici sa se bucure sau sa se mandreasca cu aceste simulacre, cu aceste acte ratate de promovare in care, doar prin actiuni nemediatizate si hei-rupistic gandite, turismul ar castiga…ceva!

 Oricum, fiind martor la acest „eveniment” ce s-a derulat aseară, la Mamaia am observat ca nu s-a ridicat la nivelul „pretentiilor” de altadata, nefiind ceva spectaculos sau la fel de fastuos ca în alţi ani.

car alegoric Mamaia 2015  19 iulie

De fapt a fost un singur car alegoric, iar parada a fost împărţită în două – jumătate s-a ţinut pe faleză, jumătate pe bulevardul principal, printre maşini.

Cu sau fără Radu Mazăre costumat în in împărat sau intruchipandu-l pe Stefan cel Mare sau pe Ludovic al 14-lea, oamenii care au privit pentru prima dată defilarea şi nu au avut termen de comparaţie cu evenimentele anterioare n-au mai fost atat de entuziasmati sau de plăcut impresionaţi.

Fara doar si poate, gustul pentru circ si pentru tendinta de a epata raman undeva in acea epoca „Mazare” .Totusi, singurul punct forte l-a constituit o mini-parada a unor maşini de epocă şi motoare ce au facut uitata intr-o anumita masura acest fiasco generalizat!

Corina MARTIN Defilare ratata

Pe final, fara a mai rasuci (inutil) cutitul in rana, am sa dau citire declaratia oferita mass-mediei prezente la acest eveniment (la care ziarul nostru s-a aflat intamplator si nu a beneficiat de un tratament egal,acela de a fi invitat, de a fi acreditat… din motive necunoscute) oferita de doamna Corina Martin-o „adevarata” dar neperformanta show-woman in acest gen de actiuni in care The Master ramane indubitabil Radu Mazare : „Nu este un moment foarte uşor, nu vă ascund. Totul se întâmplă altfel şi parada este altfel. Ea are un nume, parada Mamaia style.”

Restul e tacere…

Sursa foto : https://www.facebook.com/martincorina?fref=ts, www.digi24.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo