Criteriul National

ACTUAL! Seniorul PNL Mircea Ionescu Quintus are cuvinte de laudă faţă de Marian Munteanu!

ACTUAL! Seniorul PNL Mircea Ionescu Quintus are cuvinte de laudă faţă de Marian Munteanu!
aprilie 20
17:43 2016

Preşedintele de onoare al PNL- domnul Mircea Ionescu Quintus a afirmat că i-a transmis lui Marian Munteanu că singura cale de ieşire a PNL din această „încleştare” este „un gest de înaltă ţinută omenească şi boierească” din partea acestuia.

Quintus

„Nu îmi este deloc uşor să vorbesc după Marian Munteanu pe care îl cunosc din Piaţa Universităţii şi care a făcut un gest cum rareori se întâmplă printre noi, noi românaşii. (..) Am pierdut un primar şi am câştigat un membru de valoare al PNL”, a declarat preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus.

Seniorul liberal a afirmat că a purtat o discuţie cu Marian Munteanu şi i-a spus acestuia că liberalii nu au niciun motiv să îi ceară retragerea candidaturii, ci numai „un gest de înaltă ţinută omenească şi boierească” din partea acestuia ar putea scoate PNL din „această încleştare”.

„Eu nu înţeleg atâta ostilitate împotriva unui om despre care, după ce l-am cunoscut în Piaţa Universităţii, nu mai ştiam nici de bine, nici de rău, despre el”, a mai spus Mircea Ionescu Quintus.

Seniorul a mai spus că acuzaţiile care i se aduc lui Marian Munteanu legate de o posibilă colaborare a acestuia cu Securitatea nu reprezentau un temei, reamintind că la rândul său timp de doi ani s-a luptat cu acuzaţii similare.

„Noi nu aveam un motiv să-i fi retras noi candidatura. Chestia cu Securitatea … eu m-am luptat doi ani să îmi mai spăl puţin din orbaz pentru că atât se mai poate spăla după ce ai ajuns în gura oamenilor”, a mai spus Quintus.

Seniorul l-a felicitat pe Munteanu pentru gestul său, care s-a „alăturat într-un fel, dar nu din aceleaşi motive, gestului lui Ludovic Orban de a se retrage din cursa electorală.

 

Sursa foto : www.ziuaveche.ro

 

Redacţia ziarului Criteriul Naţional

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro