Criteriul National

ACTUAL! SUA agrează colaborezea cu Rusia și Iranul pentru a pune capăt războiului civil din Siria !

septembrie 28
19:19 2015

 

Președintele Barack Obama a afirmat că Statele Unite sunt pregătite să colaboreze cu orice stat, inclusiv cu Rusia și Iran, pentru a rezolva conflictul din Siria, transmite publicatia online a englezilor de la BBC.

Barack-Obama-GA-Speech

Adresându-se liderilor prezenți la New York, la Adunarea Generală a ONU, Obama a spus că va fi necesară ajungerea la un compromis pentru a se pune capăt războiului civil din Siria.
 
”Statele Unite sunt pregătite să lucreze cu orice națiune, inclusiv Rusia și Iran, pentru a rezolva conflictul”, a afirmat liderul de la Casa Albă. ”Trebuie însă să recunoaștem că după atâta vărsare de sânge și atâta carnagiu, nu poate exista o revenire la status quo-ul de dinainte de război”, a mai spus el.
 
”Dacă nu vom colabora mai eficient, vom suferi toți consecințele”, a avertizat liderul american. ”Indiferent de cât de puternici suntem din punct de vedere militar, de cât de puternică este economia noastră, înțelegem că SUA nu pot rezolva singure problemele lumii”, a continuat Obama. Liderul american și-a continuat discursul, calificându-l pe președintele sirian Bashar al-Assad ”un tiran”, care a lansat bombe asupra copiilor.
”Nu există loc pentru găzduirea unui cult apocaliptic precum ISIL (Statul Islamic, SI), iar Statele Unite ale Americii nu își cer scuze pentru folosirea militarilor săi ca parte a unei coaliții care luptă împotriva SI”, a mai spus Obama.
Sursa foto : www.unmultimedia.org

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro