Criteriul National

ACTUAL!Consilierul local Dumitru Cojocaru este noul lider PND Agigea!

ACTUAL!Consilierul local Dumitru Cojocaru este noul lider PND Agigea!
martie 24
02:52 2016

Partidul Național Democrat – Organizația Județeană Constanța salută decizia consilierului local al Primăriei Agigea, Dumitru Cojocaru, de a continua activitatea politică alături de deputatul Daniel Fenechiu și Partidul Național Democrat (PND).

2016-03-22 16.39.06

 

Precizăm faptul că întreaga structură a fostului PP-DD din localitatea amintită, formată din peste 200 membri, subscrie acestui demers. Precizăm faptul că filiala Agigea a PND reprezintă singura forță de opoziție din comună în luptă cu vechile partide care au dezamăgit prin incompetența și dezinteresul față de problemele cetățenilor pe durata cât au ocupat funcții de decizie în administrația locală.

Dumitru Cojocaru se află la cel de-al doilea mandat de consilier local. A câștigat respectul și susținerea cetățenilor datorită faptului că a nu a putut fi intimidat în niciun fel de presiunile din partea oponenților politici, ci a reprezentat, cu mult curaj și numeroase inițiative, interesul comunității în fața dezamăgitoarei administrații. A militat permanent pentru transparență în cheltuirea banilor publici, iar, recent, s-a opus rectificărilor bugetare fără justificări expuse. Noul lider PND Agigea nu este de acord cu amenzile și taxele impuse cetățenilor, în condițiile în care aceștia se confruntă cu un de trai modest.

Dumitru Cojocaru se încadrează în criteriile stricte promovate de partid: nu a fost membru sau colaborator al fostei Securități, este un profesionist în domeniul de activitate – are o societate de contrucții, promovează tinerii din localitate și caută permanent oportunități de angajare-, nu a fost implicat în acte de corupție, este creștin-ortodox, un bun exemplu de familist. Este văduv din anul 1990 și are un băiat de 26 ani. Dumitru Cojocaru, în vârstă de 50 ani, este absolvent al unei facultăți de știinte economice și management.

Are o vastă experiență politică: a fost președinte al organizatiei de tineret PDL între 2004 și 2007, președinte al organizației de seniori PDL între anii 2007 și 2008, după care a fost nevoit să demisioneze din partidul respectiv, chiar în timpul mandatului de consilier, întrucât a refuzat să fie complice la modul dezastruos al administrației. A activat o scurtă perioadă în PP-DD, timp suficient însă pentru a activa una dintre cele mai puternice organizații locale. A decis să se alăture PND refuzând oferta UNPR pe care îl asociază cu un aliat al PSD-ului.

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește domnului președinte Sunay Omer, Partidul National Democrat – Organizația Județeană Constanța

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul