Criteriul National

ACTUAL!Consilierul local Dumitru Cojocaru este noul lider PND Agigea!

ACTUAL!Consilierul local Dumitru Cojocaru este noul lider PND Agigea!
martie 24
02:52 2016

Partidul Național Democrat – Organizația Județeană Constanța salută decizia consilierului local al Primăriei Agigea, Dumitru Cojocaru, de a continua activitatea politică alături de deputatul Daniel Fenechiu și Partidul Național Democrat (PND).

2016-03-22 16.39.06

 

Precizăm faptul că întreaga structură a fostului PP-DD din localitatea amintită, formată din peste 200 membri, subscrie acestui demers. Precizăm faptul că filiala Agigea a PND reprezintă singura forță de opoziție din comună în luptă cu vechile partide care au dezamăgit prin incompetența și dezinteresul față de problemele cetățenilor pe durata cât au ocupat funcții de decizie în administrația locală.

Dumitru Cojocaru se află la cel de-al doilea mandat de consilier local. A câștigat respectul și susținerea cetățenilor datorită faptului că a nu a putut fi intimidat în niciun fel de presiunile din partea oponenților politici, ci a reprezentat, cu mult curaj și numeroase inițiative, interesul comunității în fața dezamăgitoarei administrații. A militat permanent pentru transparență în cheltuirea banilor publici, iar, recent, s-a opus rectificărilor bugetare fără justificări expuse. Noul lider PND Agigea nu este de acord cu amenzile și taxele impuse cetățenilor, în condițiile în care aceștia se confruntă cu un de trai modest.

Dumitru Cojocaru se încadrează în criteriile stricte promovate de partid: nu a fost membru sau colaborator al fostei Securități, este un profesionist în domeniul de activitate – are o societate de contrucții, promovează tinerii din localitate și caută permanent oportunități de angajare-, nu a fost implicat în acte de corupție, este creștin-ortodox, un bun exemplu de familist. Este văduv din anul 1990 și are un băiat de 26 ani. Dumitru Cojocaru, în vârstă de 50 ani, este absolvent al unei facultăți de știinte economice și management.

Are o vastă experiență politică: a fost președinte al organizatiei de tineret PDL între 2004 și 2007, președinte al organizației de seniori PDL între anii 2007 și 2008, după care a fost nevoit să demisioneze din partidul respectiv, chiar în timpul mandatului de consilier, întrucât a refuzat să fie complice la modul dezastruos al administrației. A activat o scurtă perioadă în PP-DD, timp suficient însă pentru a activa una dintre cele mai puternice organizații locale. A decis să se alăture PND refuzând oferta UNPR pe care îl asociază cu un aliat al PSD-ului.

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește domnului președinte Sunay Omer, Partidul National Democrat – Organizația Județeană Constanța

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo