Criteriul National

ACTUAL!Consilierul local Dumitru Cojocaru este noul lider PND Agigea!

ACTUAL!Consilierul local Dumitru Cojocaru este noul lider PND Agigea!
martie 24
02:52 2016

Partidul Național Democrat – Organizația Județeană Constanța salută decizia consilierului local al Primăriei Agigea, Dumitru Cojocaru, de a continua activitatea politică alături de deputatul Daniel Fenechiu și Partidul Național Democrat (PND).

2016-03-22 16.39.06

 

Precizăm faptul că întreaga structură a fostului PP-DD din localitatea amintită, formată din peste 200 membri, subscrie acestui demers. Precizăm faptul că filiala Agigea a PND reprezintă singura forță de opoziție din comună în luptă cu vechile partide care au dezamăgit prin incompetența și dezinteresul față de problemele cetățenilor pe durata cât au ocupat funcții de decizie în administrația locală.

Dumitru Cojocaru se află la cel de-al doilea mandat de consilier local. A câștigat respectul și susținerea cetățenilor datorită faptului că a nu a putut fi intimidat în niciun fel de presiunile din partea oponenților politici, ci a reprezentat, cu mult curaj și numeroase inițiative, interesul comunității în fața dezamăgitoarei administrații. A militat permanent pentru transparență în cheltuirea banilor publici, iar, recent, s-a opus rectificărilor bugetare fără justificări expuse. Noul lider PND Agigea nu este de acord cu amenzile și taxele impuse cetățenilor, în condițiile în care aceștia se confruntă cu un de trai modest.

Dumitru Cojocaru se încadrează în criteriile stricte promovate de partid: nu a fost membru sau colaborator al fostei Securități, este un profesionist în domeniul de activitate – are o societate de contrucții, promovează tinerii din localitate și caută permanent oportunități de angajare-, nu a fost implicat în acte de corupție, este creștin-ortodox, un bun exemplu de familist. Este văduv din anul 1990 și are un băiat de 26 ani. Dumitru Cojocaru, în vârstă de 50 ani, este absolvent al unei facultăți de știinte economice și management.

Are o vastă experiență politică: a fost președinte al organizatiei de tineret PDL între 2004 și 2007, președinte al organizației de seniori PDL între anii 2007 și 2008, după care a fost nevoit să demisioneze din partidul respectiv, chiar în timpul mandatului de consilier, întrucât a refuzat să fie complice la modul dezastruos al administrației. A activat o scurtă perioadă în PP-DD, timp suficient însă pentru a activa una dintre cele mai puternice organizații locale. A decis să se alăture PND refuzând oferta UNPR pe care îl asociază cu un aliat al PSD-ului.

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește domnului președinte Sunay Omer, Partidul National Democrat – Organizația Județeană Constanța

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro