Criteriul National

ACTUAL!UEFA pregăteşte măsuri de siguranță pentru turneul final Euro 2016 !

ACTUAL!UEFA pregăteşte măsuri de siguranță pentru turneul final Euro 2016 !
martie 23
08:34 2016

La cinci luni după atacurile din capitala Franței-Paris, Europa este din nou în stare de şoc, după ce peste 30 de persoane au murit şi alte 230 au fost rănite în timpul atacurilor teroriste de la Bruxelles. Două bombe au fost detonate în aeroportul Yaventem şi una la staţia de metrou Maelbeek, atacul fiind revendicat de gruparea teroristă ISIS.UEFA pregătește măsuri sporite pentru siguranța tuturor celor care vor participa în Franța, pentru turneul final EURO 2016, ce va debuta pe data de 10 Iunie!

uefa

Cu aproape trei luni înainte de startul EURO 2016, lumea fotbalului îşi adresează nenumărate întrebări privitoare la siguranță și la ce fel de măsuri vor putea autorităţile să asigure siguranţa echipelor şi a fanilor care vor lua cu asalt Franţa pe durata turneului final.

Forul fotbalistic-UEFA a dat imediat asigurări că pune pe primul loc siguranţa şi au fost luate măsuri pentru evitarea unui incident similar, însă inclusiv jucătorii celor 24 de participante se tem de noi evenimente sângeroase.

Reacţia promptă după tragedia din Belgia a șefilor de la UEFA  a fost materializată prin emiterea unui comunicat de presă prin care se dau asigurări că s-au luat toate măsurile necesare pentru protecţia participanţilor la turneul final din Franţa, fie că este vorba de jucători, oficiali sau suporteri:

Ca urmare a evenimentelor de astăzi din Bruxelles, UEFA doreşte să-şi reafirme determinarea de a pune siguranţa şi securitatea în centrul planurilor organizatorice pentru EURO 2016.

Toate părţile implicate în organizarea turneului vor continua să lucreze împreună şi să monitorizeze nivelul de risc pentru turneu şi pentru planurile organizatorice.

De peste trei ani, EURO 2016 SAS (n.r. organizaţia care se ocupă de turneul final din Franţa) a lucrat îndeaproape cu autorităţile relevante pentru a dezvolta cele mai potrivite mecanisme pentru a garanta un turneu sigur şi au fost luate toate măsurile ca acestea să se aplice pentru toţi cei implicaţi”, se arată în comunicatul UEFA.

 

Sursa foto : google.com

Sursa comunicat: http://fr.uefa.com/

 

Redacția ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo