Criteriul National

Adăpătorile pentru păsări și animale simplifică munca fermierilor

Adăpătorile pentru păsări și animale simplifică munca fermierilor
iulie 29
13:47 2019

Orice vietate are nevoie de apă, fiind cea fără de care deshidrarea își va face simțite efectele neîntârziat. Așa cum oamenii se asigură că nu trece o zi fără a consuma măcar un pahar de apă, la fel și animalele și păsările să se hidrateze. Poate că în cazul celor care cresc un număr mic de viețuitoare, asigurarea necesarului de apă zilnic al acestora nu este o provocare atât de mare. Lucrurile se prezintă însă altfel în cazul fermierilor care trebuie să repete operațiunea de zeci sau sute de ori, în funcție de dimensiunile crescătoriei și de viețuitoarele ce le adăpostește.

Adăpătorile constituie o metodă practică și la îndemână pentru cei care doresc să își simplifice munca, respectiv să asigure păsărilor și animalelor cantitatea de apă necesară zilnic. Super Farm Land este un magazin specializat în soluții profesionale pentru fermieri și agricultori, ce iese în întâmpinarea acestora cu modele variate de adăpători. Produsele magazinului se regăsesc atât în centrul fizic, cât și online întocmai pentru a ușura accesul publicului larg.

Adăpătorile – soluția rapidă și eficientă pentru hidratarea viețuitoarelor

Achiziționarea acestor produce constituie atât o necesitate absolută, cât și o recomandare din partea specialiștilor Super Farm Land. Nici nu ar trebui să se pună problema că din cadrul unei ferme moderne lipsesc aceste elemente. Sunt cele care vor asigura o hidratare optimă a animalelor, respectiv a păsărilor, deci este o investiție și nu o cheltuială.

Desigur, responsabilitatea alegerii acestora trebuie asumată de cei care fac investiția, dar care trebuie să știe spre ce să se orienteze. Experții Super Farm Land vin în întâmpinarea celor interesați atât cu un scurt ghid în acest sens, cât și cu modele moderne de adapatori animale, disponibile pe superfarmland.com.

  • Modelul de adăpători

Fiecare fermier trebuie să se orienteze după un anumit model preferat de adăpătoare – fixe sau portabile. Cele portabile sunt și cele mai moderne, care le suplinesc cu succes pe cele tradiționale din ferme.

Cele automate sunt însă recomandarea specialiștilor, întrucât eficientizează considerabil munca fermierilor. Deja nu mai este necesar să intervină în cazul fiecăreia pentru a o umple cu apă, repetat.

  • Capacitatea adăpătorii

În funcție de talia animalelor trebuie aleasă și adăpătoarea. Spre exemplu pentru cele de talie mică, indiferent că sunt animale sau păsări, trebuie alese din cele care au capacitatea până în câțiva litri și sunt de dimensiuni reduse.

În cazul celor de talie mare deja trebuie reorientată alegerea. Și capacitatea trebuie să fie alta, nu doar mărimea. Este foarte important ca adăparea să se realizeze comod, natural.

  • Rezistența adăpătorii

Pentru că nimeni nu își dorește să repete aceeași operațiune de prea multe ori, în acest caz achiziționarea adăpătorilor trebuie să se realizeze responsabil – vizând mereu calitatea. Rezistența contează mai presus de costurile produsului, deși nu e de omis nici costul desigur. În funcție de cât este de bun materialul din care sunt confecționate se va realiza și curațenia sau va fi necesară o operațiune de întreținere.

Un model din otel, spre exemplu, va favoriza o curățare rapidă și o igienizare optimă. Nu va fi în acest fel afectată nici integritatea lor, din cauza durității cu care sunt curățate, spre exemplu.

Alte funcții ale adăpătorilor pentru păsări și animale

Nu doar aspectele mai sus menționate vor aduce o contribuție importantă în ceea ce priveste eficientizarea muncii fermierilor. De asemenea, diversele funcții suplimentare pe care le pot îngloba acestea vor face o diferență însemnată în rândul fermierilor.

Spre exemplu, două dintre cele care vor capta atenția lor sunt încălzirea apei și filtrarea ei. Prin acest din urmă avantaj, adăpătorile vor asigura hidratarea optimă a animalelor și păsărilor în sensul că va curăța sistemele de orice impuritate. Iată o cale de a reduce șansele ca apa să fie contaminată, să dăuneze sănătății acestora, fapt ce nu este exclus în cazul adăpătorilor ce nu includ filtrul special. De altfel, și mirosul și gustul apei vor fi mai bune.

Încălzirea apei este necesară pe timp friguros, când există riscul ca aceasta să fie prea rece sau să înghețe din cauza temperaturilor negative.

Iată deci care sunt caracteristicile care vor asigura fermierii că realizează alegerea corectă în ceea ce privește adăpătorile. Sunt elementele care vor menține păsările și animalele hidratate, deci sunt o recomandare pentru oricine deține o crescătorie. Pe lângă aceastea, vor reprezenta o nevoie și acele articole care vor asigura păstrarea hranei proaspătă, gustoasă. Vezi aici prelate si folii pentru agricultura, alături de adăpători moderne pentru o fermă perfect funcțională.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul